malik Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 http://www.ntvmsnbc.com/news/402816.asp#storyContinues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 [spo]Bakan Yıldırım, bütün şartlar uygun olduğunda ilk tüpün yerleştirilmesi işleminin akşam saatlerinde başlayıp, ertesi gün öğle saatlerinde tamamlanacağını, operasyonun başlangıcında 6 saat, sonraki gündeki batırma aşamasında 2 saat Boğaz’da gemi trafiğinin durdurulacağını bildirdi.[/spo] bu biraz zorlamaz mı? ama güzel olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Zorlasa ne olcak ki zonuçya kapattık birader dicekler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 seçim zamanı yaklaşıyor bu güzellikler onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 boğazda yaya trafiği zaten sorun değildi istanbul için ama nedense marmaray gibi pahalı ve zehmetli bir iş için üsküdar'ın a.. koydular. eskiden iskeleden evime 5 dakikada yürürken şimdi beyaz plakalar ile labirente dönmüş olan rıhtımda yolumu bulmaya çalışıyorum. her gün başka bir yeri kazmaya başlıyorlar ve artık iyice bok ettiler etrafı. tüp geçit yapıyosunuz bari otomobillerin geçebileceği şekilde yapın, karşıya yaya olarak geçişlerde zaten sorun yok boşu boşuna kastırıyolar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 benim anlamadıgım o tüm gecidin bi ucu üsküdar..orası acayip sıkışık ve kalabalık biyer ilk günden kitlenir o tünelin girişi yada ordaki yapıları yıkıp geniş bi alanmı acıcaklar bilmiyorum [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 18:31 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Ya ben korkuyorum bundan. Burası Türkiye malzemeden falan çalarlar sonra o kadar basınca dayanamayıp çöker möker. Denizin altından yapmak bizim insanımıza göre değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Hiç merak etmeyin tıkır tıkır çalışcak misler gibi olucak yeterki sizler insanımıza inanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 IN AKP, WE TRUST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 akp rte sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bazılarınızın hayallerini yıkıcam belki ama olayın seçimle falan alakası yok ve ne yazık ki akp ile de alakası yok. Bu gibi işlerde öncelikle işin ne zaman yapılacağına dair bir plan, bir takvim çıkarılır bildiğiniz gibive hazırlıklar tamamlandıkça buna göre yol alınır. Patlar mı, çöker mi, çatlar mı.. sorularına cevap ise patlamaz, çökemez, çatlamaz olacaktır. bilaskis hesaplar patlamasın, çökmesin, çatlamasın diye yapılmaktadır. Zaten olayı gerçekleştirenler partinin adamları veya bu gibi projelerde hiç yer almamış deneyimsiz mühendisler değil; işinde uzman canavar gibi tecrübeli devasa bir gruptur. şimdi biraz vaktim olsa Tuzla tarafında bu tünellerin üretildiği şantiyenin de fotolarını yüklerdim.. ama önce kamerayı bulmam lazım ki nerde olduğu hakkında en küçük bir fikrim bile yok Son olarak güzergahın doğru olduğu iddia edilse dahi bana hiç uygun gelmeyen ve Kadıköy-Maslak,Beşiktaş, Levent arası gidip gelenlerin çok fazla yararlanamayacağı bir hat olucak bu devasa proje. Çok içim ısınmadı ama yapsınlar bakalm ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Japonlar yapıyodu en son ama sonuç olarak bu benim tırsmamı engellemez. Herşey olur burada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 içiniz rahat olsun yüksek kalitede iş çıkartıyorlar -e zorunlu olarak- yani bir sorun çıkmaz.. ama ulaşıma ilaç olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 extrem enciniringe çıkar mı acaba diskaveri 'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 paspatur benimde aklımdan geçti ama bitmesine yakın çıkması muhtemel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 çıkmaz, çünkü basit bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Avrupa'nin Gururu Istanbul Istanbul der Stolz Europas! Hatta bu verdigim sitede ise calisan alman bir mühendis hanimin yazisi var tabi almanca, kendisi ayni zamanda Istanbul'a ve bir türk gencine asik olmus =) Ayrica calismalardan kendi cektigi resimler vardi ki artik güncellenmedigi icin gitmisler sanirim. Yani alman mühendisler fln calisiyorlarmis. edit: link [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 20:35 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 şeye benzetiyorum ben istanbulu, bir sürü geçiti olan bir labirent, sonra bütün labirenti suya batırıyorsun ve daha çok geçit yaparak suyu engellemeye çalışıyorsun tabi işe yaramıyor asıl sorun istanbuldaki büyüme, nüfusun artışı ve araç sayısının artışı, sanki yeterli aracımız yokmuş gibi zaten 4-6 kişilik olan araçlarla hava taşıdığımız yetmiyormuş gibi her yerde galeri açılıyor, araba patlaması var. Şahsen nefret etmeye başladım arabalardan, kesinlikle mantıklı değil tek başına bir arabaya binip sonra benzinden trafikten yakınmak. Şahsen ben almıyorum, almıcam, bisiklet ile dolaşıyorum şimdilik, ileride tek kişilik kapsül araçlar çıkarsa onlara geçerim. Araba yatırım matırım da değildir, 5 yıl kullanınca değeri düşen yatırım mı olur? yatırım dediğin alırsın, çocuklarına kalır değeri düşmez hatta artar. İnsanlarımız şehir içinde araba kullanmanın mantıksızlığını anlıyıncaya kadar trafikten kurtulamıcaz, yada ben bir gün delirip arabaların yarısını yakıcam. İstanbulda toplu taşıma da olmaz, o kadar dağınık ki şehir, ana damarları olmuyan bir yapı gibi bir şey sadece kılcal damarlar var zaten trafik de difüzyon hızında hareket ediyor difüzyon oluyoruz biz A dan B ye [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 21:58 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ne kadar güvenli olacak emin değilim. anladığım kadarıyla ingiltere ve fransa arasındaki manş denizine yapılan euro tunnel'e benzeyecek. ancak bir süre öncesinde euro tunnel'de kaza olmuş ve kaza sonucu yangın çıkmıştı. bu tarz olaylar sonucunda tünel'in bir kısmı kapanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 araba tüneli diilki orası, tren geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 projenin tamamında gebze'den haydarpaşa'ya giden banliyo trenlerinin hattını da uzatma olayı vardı da haydarpaşa üsüdar nasıl bağlanır bilmiyorum.Eğer o yapılırsa çok ama çok güzel bir şey olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ben geçmem ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ya yapılsında, trenlerimiz hala cumhuriyet kuruluşu dönemindekiler, girişte 1 jeton 2 tiner. her bi vagonunda kantin + güvenlik olan trenler konmalı, istasyonlarda biraz daha profesyonelleştirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 zaten marmaray'da eski tren olmayacak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 haydarpaşa birleşirse diyorum, haydarpaşada kullanılanlar kullanılır gibi bi piskoza kapıldım bi an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar