Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 IE7nin toolbar duzeneği hoşuma gitmedi bunu bir şekilde istedigim gibi ayalamamı saglayan bi addon falan var mı? Yani home tuşu bi yerde refresh bi yerde back ve next page tusları diger yerde ekranın bunları toplayan veya toplamaya yardım eden bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Sizi firefox'a davet ediyorum, bende aramistim onu ama bulamadim mlsf cok ters yerlere koymuslar sagolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Bende hepinizi Opera'ya davet ediyorum:D http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=1649 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Bayadır firefox kullanıyorum zaten ama ie'yi özledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Bayaaa bi araştırma sonucu microsoftun henuz bu iconları hareket ettirmeyi kullanıcılara sunmadığını öğrenmiş bulundum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 IE'ye özlemin söndüğüne göre: Firefox :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Yok zaten gene firefox kullanıcamda bi merak acaba yerleri değişiyor mu diye heyecanlandım sona heyecan bitti oturdum gene firefoxa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 about:config'im olmadan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar