Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Wow'dan bir sene öncesi şimdi hatırladığım kadarıyla Legion istilasının sonlarına doğru değilmiydi ? Yani savaş bitmiş,Dünya'nin kendini yeniden onarmasını mı konu alacak acaba yoksa savaşın son zamanlarını mı ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ? Açıp okuyayım bir daha hikayeyi :) [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:25 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 War3ün sonuyla wow arasında 4 yıl var. Açılış demosunda falan diyo 4 years have passed bıdı bıdı. Yalnız o ally tarafından yapmak olmamış. Delikanlı bi adam koysalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 dayı orc-human savaşı başlıyalı kısaca warcraft çıkalı 10 sene oldu wow çıktığında ten diyor diye hatırlıyorum ben orda four mor filan ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Yiğenim senin dediğin second war olsa gerek. Orc human savaşı o, warcraft 2 nin senaryosu. Warcraft 3 Burning Legion'ın işgali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 neden sıfırdan başlayıp 3-4 film yapmıyorlarki edit 4-5 veya 5-6 da olabilir [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:42 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Diablo strateji miydi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ah dier sayfadaymış o mesaj -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar