Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amplifikatör

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Melaba,

Elimde cüzi miktarda para var, güzel bir amfi almak istiyorum
Sorun:
1) Mesa Boogie amfiler nerde bulunur ? (Tercihen İstanbul)
2) Lone star ve triple rectifier modellerinin fiyatları ne kadardır ?
3)Aynı sorular twin reverb içinde geçerli.

Artı

Musicman JPM 7 telli modeli nerden alabilirim.

Teşekkür.
Mesaj tarihi:
cuzi miktarda derken 5 bin euro falandan konusmuyosan unut da, mesa boogie yoktu en son turkiyede ben gitar calarken, music man de yoktu.
Mesaj tarihi:
Selam,

Evet Twin reverb ile 3x recitifier çok farklı amfiler, ama bir grubum yok, aynı türe takılı kalmıyorum, o anda canım ne dinlemek isterse onu çalıyorum. Bu SRV de olabilir Opeth de. O yüzden çalmak istediğim türde tonları olan bir amfi değilde, sadece sesi gerçekten güzel bir amfi arıyorum.
Gitara yeni başlayan ne istediğini bilmeyen sırf ismi var diye bu amfilerden almak isteyen biride değilim. İki amfiyide uzun süredir takip ediyorum. Yabancı bir forumda iki arkadaş benim için bir kaç tane kayıt yaptı sözü geçen amfilerle. Özellikle strat+twin reverb, eli gitar tutan her delikanlının duyması gereken bir ses.

Neyse,

E bay den baktığım kadarıyla, Mesa boogie amfilerin çoğunun 2. eli bile benim elimdeki paradan daha fazla ki bu sadece kafa amfisi. Twin Reverbler ise 1000 dolar civarı, biraz daha uygun gibi.

Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Sen de bendensin desene. Ben de hem SRV hastasıyım hem Opeth hastasıyım. Hem twin reverb hayali kuruyorum, hem mesa boogie.. Bir gün hepsinden olur inşallah hepimizin. :)
Mesaj tarihi:
Amin :)

Bunu anlayabilen insan çok az nedense, 6 ay önce gitar almaya gittiğimde Startocaster ile Jackson soloist arasında kalmıştım mesela, çok alakasız ve farklı gitarlar, ama ikisininde tonu hoşuma gitti. Dükkan sahibi abuk subuk ayar vermeye çalışmıştı ismine bakarak gitar alıyormuşum gibi.

Neyse, hala you tube ve forumlardan bu amfilerin değişik gitarlardan çıkan tonlarını dinliyorum, alınca beklerim evime :)
Mesaj tarihi:
-İstanbul/Tünel/Motif Müzik Musicman getiriyor, oraya sorabilirsin.

-İstanbul/Tünel/Proseslab'da bir adet ikinci el Fender Twin Reverb vardı fiyatını tam hatırlamıyorum (kendi aletleri)
Mesaj tarihi:
Rakımı açmış, fiyatını öğrendiğim music man 7 string JPM i izlerken aklıma birşey takıldı. Bu imzalı serilerin ciddi bir kısmında ağaç olarak basswood kullanılıyor. Bildiğim kadarıylada basswood dayanıksız ve ucuz bir ağaç. Karıştırıyor muyum yoksa sadece seri üretim gitarlardamı o ağaç kullanılıyor ?
Ha birde daha önce 7 telli gitar deneyen var mı? Adaptasyon sürecinde zorlanılıyor mu ?
Mesaj tarihi:
http://www.turkrock.com/ftopic62509.html

Proseslab'daki fender twin reverb'ün ilanı

Edit:link mozilla firefox'la açılmıyor bende, explorerla açılıyor

[ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 00:16 tarihinde, MacbetH tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...