Voys Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 hedefim reklamcılık benimde anadolu üni istiyorum gerek ortam gerek eğitim gerek hede hödö. baktımki 323 puan 2006 taban puan ve gerçekçi olursak imkanı yok. 293 taban puanlı arkeoloji seçip yatay(dikey olu oyada bılmıyorum) geçişle reklamcılığa geçmek istiyorum. ha şimdi sorum şu not ortalaması önemli geçişlerde. arekoloji'nin dersleri kolay mıdır? ve şöyle genel bi konu çizelgesi yazabilir misiniz bana? ortalamamı yükseltebileceğim bi ders değilse başka bölüm seçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 arkeoloji çok zor bölüm. hele o eski diller hakkındaki dersler, tarih, yok bilmem mitoloji falan, batar gidersin sınıfta bile kalırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 salaga bende öyle dedim,bölüm dersleri kolay degildir diye.sanat tarihim iyi,hem saygılıyım sanata dedi beni susturdu (cok pis göt etti ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ben 2 yıldır okuyorum. bilkent arkeoloji ve sanat tarihi. arkeolojiye merakın, ilgin ve sonsuz sabırın varsa gir. yoksa yanından bile geçme. insanlar ne demişler. ortalamanı yüksek tutman pek kolay değil, aldığın bir dersi ilk seferde geçiyorsan zaten çok şanslısın. biz bölümce çift dikiş ilerliyoruz yani. mitoloji falan gibi derslerimiz yok, zaten bilmeniz gereken bir genel kültür gözüyle bakılıyor o konulara, en azından bizim bölüm böyle.hoca insaflıysa izah eder, bilmiyorsan sorup öğrenirsin, ama dersi yok. nedir aldığımız dersler; işte intro vardır ilk sene, bunun yanında teknik çizim var, sanat tarihi var, gps dersi var, harita dersi var, prehistori var, antropoloji var. her sene 4-5 kazımız var falan. [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 17:58 tarihinde, Alexi_Septimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 şimdi okudum. seçme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Indy gibi maceralara atılmıyo musunuz? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Telefon'da nerdesin sorusuna "Haymana'da kazidayim" demek icin arkeolojiye girdi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Aile araya girmese bende çok isterdim arkeoloji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 yok lan baska yer tutmadi ondan arkeoloji =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar