Zegna Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ha sunuda belirticem simdi komik olcak ama, ben benim ite eukanuba marka veriyorum 1st class daha bir gun kakasini toplarken kaldirimda parca birakmadik, koc gibi sıkı sıkı masallah :) market mamasi verenler fena.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ahaha diyecek laf bulamadım. herkes zegna gibi bilinçli olsa ülke kurtulur,artı olarak teknolojide de ilerleyip gülşenin klonlarını yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ehe evet eukanoba ve hills iyidir, geride parça bırakmaz =P asteroth ne yapsın kadın ve köpeği allahaşkına, köpek ağaca işemiş, ne var bunda? hani "geldi arabama işedi" ne bileyim "baktım paçama işiyor" desen neyse de, ağaç yav bu misyonu o zaten. alternatif olarak evlerin kapılarına, arabaların üstüne, ne bileyim kaldırımın ortasına işemesi var hayvanın sonuçta. ha bu arada kusura bakmayın ama çişini yapan köpek görünce mideniz kalkıyor veya hastalık kapma korkusuna kapılıyorsanız iki doz steril ev hapsi önereceğim size. köpeğin kakasını yerden toplayıp atmak benim çevremdeki insanlara gösterdiğim saygıdır; ancak saygı karşılıklı olduğunda güzel. çevrenin köpek sevmiyor olması beni bağlamaz, onlar da benim tercihime saygı göstermek zorundalar havlamasıyla veya sağda solda dumanı tüten öbekleriyle rahatsızlık yaratmadığım sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Yav köpeğinize tuvalet eğitimi versenize :) Televizyonda izlemiştim köpeğin teki tuvalete gidip işini hallediyor bir de üstüne sifon çekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Ben o köpek dışkısına laf edenlerin hepsine bir doz askerlik öneriyorum. Bak bakalım dönüşte kaldırımdaki toplanan kakaya , çimlerden toplanan kakaya laf edebilcekler mi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 bugün önümde kadın finosunu işettirdi.tekme atasım geldi finoya.dasdf. [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 18:46 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 said: Nefr § 16 March 2007, Friday - 14:08 asteroth ne yapsın kadın ve köpeği allahaşkına, köpek ağaca işemiş, ne var bunda? hani "geldi arabama işedi" ne bileyim "baktım paçama işiyor" desen neyse de, ağaç yav bu misyonu o zaten. Nefr, olay midemin kalkması veya sterilize manyağı olmam değil, -Alman Kurt köpeğimiz var bizim de- bilakis hastasıyımdır köpeklerin. Bana dokunan şey, hiçbirşey olmamış gibi kadının lak diye önümde durup hayvanı işetmesi. Yani rahatça açıklayabileceğim birşey değil bu ama önümde bir hayvanın kaldırımın ortasına işiyor olması rahatsızlık veriyor bana. Haa şu var, rahatsızlık veriyor diye ben buna karşı çıkıp o kadına herhangi birşey söyledim mi, hayır. Çünkü dediğin gibi, bahçeli evlerde oturmuyoruz hiçbirimiz. Hayvanların ihtiyaçlarını gidermesi normal birşey. Özellikle de ardından temizleyenlere hiçbir lafım olamaz. Ama köpeği 30 santim önümde işetirsen kıllanırım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Bizim burda bi abiyle abla köpeklerini dolaştırıyo, karşı apartmanın bahçesinde alçak bi duvarımsı var diz boyunda, arkasında böyle bodur bi çiçeklik var böyle çalı gibi bişey ama çok güzel çiçek veriyo(biliyorum, anlatamadım olayı ama anlayın işte) Neyse, olay şu ki söz konusu köpekcağızın en büyük hobisi bu duvarımsının üstüne çıkıp ordan bu çiçeklerin üstüne işemek. Tabii mahalle sakinleri o olayı bildiğinden o çiçeklere dokunmaz, hatta o kaldırımdan yürürken araya o bahçeden mesafe bile koyarlar ama mahalleyi bilmeyenler, öylesine geçip gidenler hep orda durup eğilip çiçekleri koklar, hatta etrafta kimse yoksa çaktırmadan birkaç tane koparırlar filan Biz de uyarmıyoruz tabii, eğlence çıkıyo gülüyoruz öyle kendi çapımızda :D Bu da konuyla pek alakalı olmasa da böyle bi olay işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar