Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DAP mı FLASHGET mi ????

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
genelde FlashGet daha iyi diolar ama ben DAP a alısmısım, onu kullanıyorum..Biraz da baglantına baglı sanırım. Geniş bandwithin varsa FlashGet daha avantajlı oluyor genelde. 10 parcaya böldügü icin (server da destekliyorsa).
DAP 4 parcaya bölüyor..
Mesaj tarihi:
bide bişey sorucam DAP ile ilgili!!!! tamam dört parçaya bölüyo herbir parçada belli hızda iniyo.. peki bu transfer rate neyi temsil ediyo??? salakça bi soru oldu bu yaa nesse cvp vermeyenleri saygı ile karşılarım :)
Mesaj tarihi:
Flashget daha iyi kanımca. Bir dönem hepsini denedim, download hızı olarak ben en tatmin eden flashgetti.

[Bu mesaj Gallant tarafından 15 September 2003 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
flashget kullanıyorum.neden bilmiyorum.arayüzü daha kaliteli gözüküyo.ondan heralde.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Mesaj tarihi:
Getright hiç de sönük değil dierlerinin yanında. Kesinlikle çok daha profesyonel bir yazılım. Offlne Browser özellği de eklendi yeni sürümlerine, 4'e bölerek de indiriyor, search edip nette ayni dosyadan da arıyor ve hızı hiç fena değil.

Flash get'te olup da dierlerinde olmayan ise sağ butona eklediği "download all by flash get" seçeneğidir. Teker teker tıklamadan sayfadaki linklerin hepsini DL listesine alabiliyorsun.

DAP ta çok güzel bir program onu da çok kullandım. Ama gene de bence en güzel prg. Getright'dır.
Mesaj tarihi:
ben uzun bi süre DAP kullandım ama beni tek sinir eden şey, her linke tıkladığımda [download için] DAP açılıyo ve indiriyodu =) sora webten devam edermsiin sorusu çıkıyodu sora bla bla, ilk başlarda sorun olmuyodu sora dellenmeye başladım :)
şimdi getright kullanıyorum fena deil yane, hız olarak DAP' a yakın.. Flashget ise Dl hızında sabit deil, sürekli oynuyo bi 5 le çekiyor bi 0.75 ile bi 6 ile sürekli oynuor ondan o da hoşuma gitmedi..[hline]Я люблю Вас Ann!..
Mesaj tarihi:
1- DAP duyduğuma göre download serverına aşırı yüklenen bir program. Bu yüzden underdogs'tan abandonware çekerken ban yiyorsunuz (hani 1den fazla aynı anda çekmeyin diyorlar ya)

2- Flashget'in free sürümü adware.

3- Getright'ta bunlar yok. Bu yüzden getright kullanıyorum. Orjinal CD-Keyim de var, ooh.

4- Auto download, FTP browser gibi özellikler benim kullandığım özellikler, baya da işime yarıyor.
Mesaj tarihi:
Flashgetin free olmayan ad-aware içermeyen sürümü var sadece ilk açılışta sipariş etmek istiyormusunuz yoksa devamı yazısı çıkıyor, her download ta değil, onun için bu versiyonu kullanıyorum.
Mesaj tarihi:
ad-aware denmez o programlara.. adware denilir.

ad-aware adware ve spywareleri silen bir program..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Mesaj tarihi:
chip in kapağında bittorent diye bi programdan bahsediyodu, bana biraz anlatıcak var mı o programı?[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
DAP: 2
Flashget: 5
Getright: 4
Gozilla: 0
Bittorent: 0
Reget: 1
kullanan var.

Chip 6/2003'te
Birinci Getright seçilmiş.
+ Etkin indirme cihazları
+ Başarılı yansı sunucu arama
+ Yönlendirme scriptlerini tanıma
+ Spyware yüklemiyor.
- Kötü tarayıcı desteği

1- Getright
2- FlashGet
3- DAP[hline]oh my god! he's whacked!
i vote we frag this commander.
give me something to shoot.
i love the smell of napalm.
Mesaj tarihi:
DAP hakkında fazla bilgim yok. Sadece flashget, getright ve gozilla kullandım.

DAP sanırım P2P için de kullanılabiliyormuş... Şimdi ben Kazaa veya emule'de kullanıp hızlandırabilir miyim?[hline]oh my god! he's whacked!
Mesaj tarihi:
flashget hızlı ama ben getrightın özelliklerini daha çok sevdim :)
ve spyware e hayır :)

ayrıca DAP ile P2P programlarının ilişkisini söylüycek var mı?
Kazaa'daki dosyaları hızlandırır mı?[hline]oh my god! he's whacked!
  • Yeni Oluştur...