Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DAP mı FLASHGET mi ????

arthas1907

Öne çıkan mesajlar

Getright hiç de sönük değil dierlerinin yanında. Kesinlikle çok daha profesyonel bir yazılım. Offlne Browser özellği de eklendi yeni sürümlerine, 4'e bölerek de indiriyor, search edip nette ayni dosyadan da arıyor ve hızı hiç fena değil.

Flash get'te olup da dierlerinde olmayan ise sağ butona eklediği "download all by flash get" seçeneğidir. Teker teker tıklamadan sayfadaki linklerin hepsini DL listesine alabiliyorsun.

DAP ta çok güzel bir program onu da çok kullandım. Ama gene de bence en güzel prg. Getright'dır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben uzun bi süre DAP kullandım ama beni tek sinir eden şey, her linke tıkladığımda [download için] DAP açılıyo ve indiriyodu =) sora webten devam edermsiin sorusu çıkıyodu sora bla bla, ilk başlarda sorun olmuyodu sora dellenmeye başladım :)
şimdi getright kullanıyorum fena deil yane, hız olarak DAP' a yakın.. Flashget ise Dl hızında sabit deil, sürekli oynuyo bi 5 le çekiyor bi 0.75 ile bi 6 ile sürekli oynuor ondan o da hoşuma gitmedi..[hline]Я люблю Вас Ann!..
Sosyal ağlarda paylaş

1- DAP duyduğuma göre download serverına aşırı yüklenen bir program. Bu yüzden underdogs'tan abandonware çekerken ban yiyorsunuz (hani 1den fazla aynı anda çekmeyin diyorlar ya)

2- Flashget'in free sürümü adware.

3- Getright'ta bunlar yok. Bu yüzden getright kullanıyorum. Orjinal CD-Keyim de var, ooh.

4- Auto download, FTP browser gibi özellikler benim kullandığım özellikler, baya da işime yarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ad-aware denmez o programlara.. adware denilir.

ad-aware adware ve spywareleri silen bir program..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Sosyal ağlarda paylaş

DAP: 2
Flashget: 5
Getright: 4
Gozilla: 0
Bittorent: 0
Reget: 1
kullanan var.

Chip 6/2003'te
Birinci Getright seçilmiş.
+ Etkin indirme cihazları
+ Başarılı yansı sunucu arama
+ Yönlendirme scriptlerini tanıma
+ Spyware yüklemiyor.
- Kötü tarayıcı desteği

1- Getright
2- FlashGet
3- DAP[hline]oh my god! he's whacked!
i vote we frag this commander.
give me something to shoot.
i love the smell of napalm.
Sosyal ağlarda paylaş

DAP hakkında fazla bilgim yok. Sadece flashget, getright ve gozilla kullandım.

DAP sanırım P2P için de kullanılabiliyormuş... Şimdi ben Kazaa veya emule'de kullanıp hızlandırabilir miyim?[hline]oh my god! he's whacked!
Sosyal ağlarda paylaş

flashget hızlı ama ben getrightın özelliklerini daha çok sevdim :)
ve spyware e hayır :)

ayrıca DAP ile P2P programlarının ilişkisini söylüycek var mı?
Kazaa'daki dosyaları hızlandırır mı?[hline]oh my god! he's whacked!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...