arthas1907 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ya arkadaşlar sizce hangisi daha ii bir proğram?? karar veremedim walla??? yada daha iii fikri olan varsarica edyim lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 genelde FlashGet daha iyi diolar ama ben DAP a alısmısım, onu kullanıyorum..Biraz da baglantına baglı sanırım. Geniş bandwithin varsa FlashGet daha avantajlı oluyor genelde. 10 parcaya böldügü icin (server da destekliyorsa). DAP 4 parcaya bölüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ya sanki DAP biraz kastı makineyi!!! ama güzel bi proğrama benziyo! bayağı hızlı download ediyo gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bide bişey sorucam DAP ile ilgili!!!! tamam dört parçaya bölüyo herbir parçada belli hızda iniyo.. peki bu transfer rate neyi temsil ediyo??? salakça bi soru oldu bu yaa nesse cvp vermeyenleri saygı ile karşılarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 transfer rate ; ortalama o anki dl hızını göstermesi lazım. ben flashget e alıştım.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Flashget daha iyi kanımca. Bir dönem hepsini denedim, download hızı olarak ben en tatmin eden flashgetti. [Bu mesaj Gallant tarafından 15 September 2003 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 flashget kullanıyorum.neden bilmiyorum.arayüzü daha kaliteli gözüküyo.ondan heralde.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 dap ıda ayarlarsan 10 parçaya bölüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 getright kullandim simdiye kadar halada kullaniyorum severim kendisini tavsiyede ederim her ne kadar dierlerinin yaninda sonuk kalsada iyidir :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Getright hiç de sönük değil dierlerinin yanında. Kesinlikle çok daha profesyonel bir yazılım. Offlne Browser özellği de eklendi yeni sürümlerine, 4'e bölerek de indiriyor, search edip nette ayni dosyadan da arıyor ve hızı hiç fena değil. Flash get'te olup da dierlerinde olmayan ise sağ butona eklediği "download all by flash get" seçeneğidir. Teker teker tıklamadan sayfadaki linklerin hepsini DL listesine alabiliyorsun. DAP ta çok güzel bir program onu da çok kullandım. Ama gene de bence en güzel prg. Getright'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ben uzun bi süre DAP kullandım ama beni tek sinir eden şey, her linke tıkladığımda [download için] DAP açılıyo ve indiriyodu =) sora webten devam edermsiin sorusu çıkıyodu sora bla bla, ilk başlarda sorun olmuyodu sora dellenmeye başladım :) şimdi getright kullanıyorum fena deil yane, hız olarak DAP' a yakın.. Flashget ise Dl hızında sabit deil, sürekli oynuyo bi 5 le çekiyor bi 0.75 ile bi 6 ile sürekli oynuor ondan o da hoşuma gitmedi..[hline]Я люблю Вас Ann!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 1- DAP duyduğuma göre download serverına aşırı yüklenen bir program. Bu yüzden underdogs'tan abandonware çekerken ban yiyorsunuz (hani 1den fazla aynı anda çekmeyin diyorlar ya) 2- Flashget'in free sürümü adware. 3- Getright'ta bunlar yok. Bu yüzden getright kullanıyorum. Orjinal CD-Keyim de var, ooh. 4- Auto download, FTP browser gibi özellikler benim kullandığım özellikler, baya da işime yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ha bir de Gozilla var, o da adware... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Flashgetin free olmayan ad-aware içermeyen sürümü var sadece ilk açılışta sipariş etmek istiyormusunuz yoksa devamı yazısı çıkıyor, her download ta değil, onun için bu versiyonu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ad-aware denmez o programlara.. adware denilir. ad-aware adware ve spywareleri silen bir program..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 chip in kapağında bittorent diye bi programdan bahsediyodu, bana biraz anlatıcak var mı o programı?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bana sorarsanız reget derim[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 dap derim.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 flashget[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 DAP: 2 Flashget: 5 Getright: 4 Gozilla: 0 Bittorent: 0 Reget: 1 kullanan var. Chip 6/2003'te Birinci Getright seçilmiş. + Etkin indirme cihazları + Başarılı yansı sunucu arama + Yönlendirme scriptlerini tanıma + Spyware yüklemiyor. - Kötü tarayıcı desteği 1- Getright 2- FlashGet 3- DAP[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 DAP hakkında fazla bilgim yok. Sadece flashget, getright ve gozilla kullandım. DAP sanırım P2P için de kullanılabiliyormuş... Şimdi ben Kazaa veya emule'de kullanıp hızlandırabilir miyim?[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 dap 7 var bende daha geliştirmişler[hline]DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 flashget diil jetcar :P (kılım evet) memnunum valla gayet[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 kendimi bildim bileli fg kullandım. digerleri de iyidir ama fg daha bir iyidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 flashget hızlı ama ben getrightın özelliklerini daha çok sevdim :) ve spyware e hayır :) ayrıca DAP ile P2P programlarının ilişkisini söylüycek var mı? Kazaa'daki dosyaları hızlandırır mı?[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar