ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Bugün yeni uyanmış kaplumbağalarımı beslemek için bahçeme indim. Sonra bir de ne göreyim.. 10-15 tane delik var... >.< Bunları bi ufaklık yapmış olsa gerek ki daha önce de olmuştu ama ben çok küçüktümm.. Napmam gerek bu meretlerden kurtulmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 dinamit :) su doldur dicem vahşice mi olcak yuvası orda mıdır hayvanın? en iyisi sen beni dinleme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ahaha hunhar adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 yeni uyanmış kaplumbagalarına daha erken uyanmalarını tembih et ve o ufak haylazın bahçeni mahvetmesine izin vermemelerini söyle. güzel bi rekabet olur ninja kaplumbagalar vs. köstebek çetesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 o da güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 kaplumbagalarin bahcede isi ne? kostebek olmayablilir, boyle el kadar bocekler var oraya buraya delik acan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 su doldur sen su :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 kaplumbaalarım var benim =) iki tane iki karış falan boyu..tosbaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Boyu iki karış mı? Hocam 40 cm. den fazla mı boyları? Harbiden ninja kaplumbağaymış seninkiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 bangkok hayvanat bahcesinde cekmistim bunları üsttekinin üzerine bin git. o derece büyük. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 sağdaki bariz akıllı ol alırım paçanı bakışı atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 sen iyiki bi gittin fistan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Köstebek kovucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Bir fiş alıyorsun birde patates fiş uzun olacak elektrik için fişin ucları acıyorsun ve patatese bağlıyorsun deliklerin icine yerlestiriyorsun ve hazin son tamam biliyorum hunharca ama yok başka bir yolu istersen dene su doldur tüm deliklere falan olmuyor dediğim yöntem ile kurtulursun ( denendi ) vicdanın rahat edecek ise . bunu yazdığım için üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 çok tatlaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 şapkaya takıldım ben.nefismiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 kgb den olabilir bu köstebekler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Köstebekleri bahçeden kovmak için ses çıkaran bi alet var ama adı nedir hiç bilmem... Arkadaşımın evisinde vardı ama adısından bi haberim kendisinin lanet bi ses yayıp köstebekleri def ettiğini söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 köstebekler, go home! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 @zerokull iğrenç bir ses çıkarıyor diyorsun en sonunda ev köstebeklere kalmasın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 oda hayvan sonuçta yani niye kurtuluyorsun ne biçim hayvanseversin al köstebeği besle negzel arada dövüştürürsün kablumbapalarınla flm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 benim verdiğim linkte oses çıkartan zımbırtı var zati. insan kulağı duymaz merak etmyin.. zehirlemekten iyidir.. ha peşinden Elmer Fudd gibi dolaşabilir, deliğe tüfekle ateş etip kendi poponuzu da vurabilirsin. Ama bu şekil bi temizliğe gidecekseniz haber verin kameramı alıp geleyim. Yıllar sonra bi Charlie Chaplin filmi benzeri izlemiş olurum. Mr Bean ne ki Bastian Pastewka kim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar