senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bana da ark tanıttıydı bu grubu. seferim bende bayağı. gitarlarına vokaline laf etmeyin hem. roroaoraoroaraoraor deil gitarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 O değil de son zamanlar çok mallcore oldu bu grup, özellikle türkiyede son 2 sene içinde falan. Ama bayağı güzel şarkıları var, ve metalkor'a göre gayet teknik elemanlar. Hadin Blood Junkie ile girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bu admaların gitarlarına hoydorohoyhoy diyen adamı yolda falan denkgelirse gitarla döverim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Devildriver bu gençleri döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Devildriver da güzel bayağı yalnız, Coal Chamber'ı hiç beğenmiyordum, Dez Fafara'yı görünce bir an önyargıyla yaklaşmıştım ama metalcore/death-thrash soundunu iyi yakalamışlar, tavsiye ederim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Coal chamber çok sikko hakkaten, ama devildriver taş üstünde taş bırakmıyor maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 griz yapma, kalbimi kiriyosun. yani coal chamber konusunda degil de, devildriver bu gençleri döver dedin ya. sahada hesabını sorucam. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Seni kıracağıma kafamı kırarım ayıp ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 laid to rest e killadelphia konserlerinde bi girişleri var ki, abboooov ben de orda olcam ühühüh diyo insan direk görünce... tavsiye ederim bünyenin duvarlarla pogo yapma isteğini son derece artıran bi grup... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 OMERTA çok harika şarkı. panteranın yeniden dünyaya inmesidir lamb of god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ben bu topağa "Allah!" derim. Siteleri ilk açıldığında "Pure American Metal" yazısını gördüğüm vakit çıldırmıştım. Sonraları yatıştırdım kendimi "Bu da metal lan işte" deyip dinlemeye başladım. Saygıyı hak eden ve gerçekten kendi tarzını icra edebilen ender gruplardan. Son albümden Redneck parçası benim neznimde bir masterpiece olmuştur. Türkiye'ye en kısa zamanda gelmesi gereken topluluktur. Gelsinler; çocuğumu keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 türü içinde dinlediğim tek grup sanırım. çok başarılılar. bence herkes bi kulak verip denemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G.Meerkant Wels Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Kaliteli müzik yapan bir grup.Tabi beğenmeyenleride anlıyorum,dinlemek için biraz altyapınızın olması gerekir.benim düşüncem; death metalede kayıyor tarzları...One gun,dimera,break you,laid to raest,magic güzel şarkılardır.. Bir arkadaşım anlatmıştı izlemedim ama Black label şarkısını çalarken konser sırasında(tu)bu işaret yapıldığında dinleyiciler ortadan ikiye ayrılırlar konser alanında ve sonra da şu işareti(td) yapınca bu iki taraf koşup koşup birbirlerine girerler,hatta bundan yaralanları bırakın ölen bile olmuş ama her konserde istisnasız yapılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Wels bahsettiğin eylemin adı "Wall of Death" oluyor tam olaraktan. Ölenler olması neticesinde gelen uyarılar yüzünden(gerçi uyarıları çok sallamamışlar adamlar fanlarını seviyor) artık bu olayın konserlerde yapılması yasaklandı. Vokalist bile uyarıyo "wall of death yapmıyoruz artık arkadaşlar efendi gibi pogonuzu yapın" şeklinde. Ama hardcore fanlar illa ki "Black Label" girişinde yapıyolar engelleyemiyoruz.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G.Meerkant Wels Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 İsimde güzelmiş,aslında dinleyiciler kendi istekleriyle yaptıkları için bir sorun olmamalı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Önceki sayfalardan birinde biri benzer grup olarak Killswitch Engage şeetmiş, ne yalan söyliyim pek alaka göremedim ben ikisi arasında. LoG daha agresif böyle hörhörhör pogo müziği yaparken biraz, KsE de clean vokal kullanımı gayet yoğun mesela. Howard Jones emo mudur nedir sdf. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 laid to rest'te halay çekiyoruz biz. tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Metalcore zaten emo müziği de oluyor bir nevi, hardcore punk'tan türediği için, ve bazılarında cidden emosal(?) etkiler de olduğundan dolayı, aynı zamanda "mallcore" yani piyasa teenage agresif mattalyus gençlik müziği olarak da tagleniyor, lakin Allahın Kuzusu gayet bu konuda iyi gidiyor, emo çığırışlı ağlak metalkor türevlerine benzemiyor, ki benim de mattalkor olarak sevebildiğim allahın kuzusu var, bir de Heaven Shall Burn vardı, adam gibi dinleyemedim lakin gayet iyi gibiydiler. Bir de Deathcore diye bir tür çıkarmışlar sjflsdhf, The Black Dahlia Murder diye bir topluluk var, bu heriflere taş çıkarır diyorum ben artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Penthesilea said: Bok gibi muzik yapiyorlar sahsi fikrimce. zevkine... log en iyi şarkısı bence black label ve 11th hour tartısmam bile benzeri grup god forbid, the black dahlia murder (andırır) ayrıca türleri de metalcore diye biliyorum ayrıca killswitch engage seviyorsanız as i lay dying e de bi kulak verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 son zamanlarda en çok dinlediim grup gitar tonları davullar vokaller hepsi süper bence dinlenilesi bi grup tavsiye ederim. Now You've Got Something To Die For Redneck Descending Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 walk with me in hell,pathetic,blacken the cursed sun the faded line,one gun,lide to rest,hourglass 11th hour,for your malice şarkıları bence en iyileridir. coşmak için dinlediğim yegane grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 RÖEEEÖRÖRÖÖÖÖÖÖ RÖEÖEÖERÖRÖÖEEEEE RÖEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE RÖ onceki basliklarinda da yazmistim, grup genel olarak ustteki ki ben brutal severim yani, hardcore brutali veya her ne deniyorsa pek sevemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Lamb of god adam hala rererörö diyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ben de pek sevmiyorum bunları.Birkaç parçaları nadir güzel işte.Gerisi hep kuru gürültü.Enstrümanlar ayırt edilemedikten sonra çaldıkları melodiyi anlamadıktan sonra ne diye dinleyeyim ki.Patatapatataçatırtidonkdonk yapıyor bunlar adam arada yervreyrvereseyvere yapıyor öyle işte.Bu grup hakkındaki düşüncelerim böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 log kraldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar