Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bi gun gidelim trip i kapatalim, her turlu oyundan oynariz, battlefield, ra, starcraft, warcraft [koridor yapariz ehe inanilmaz biseymis yeni kesfettim], rune, hatta nfs 5 inanilmaz zevkli olacagini garanti ediyorum simdi 1-2 saat secenegi var ya cuma ogleden sonra olucak ama yer bulmak hakikaten zor olucak yada cumartesi yada pazar sabah 9 da gidip 1:30 a kadar hem tripde 830 1330 arasi fix ucret 4milyon gidip her turlu seyi yapmaya yeticek kadar vakit var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bence gece geç saatte trip e gidelim[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 onu yapti arkadaslar kesinlikle islemiyo, 7 bilgisayar 13 kisi adada eve gitmislerdi bok oluyor ya laptop getirecek herkez yada 300m2 evi olan birini bulmak lazim gece gec saattede cuma yada cumartesi gidebiliriz onlardada gene dolu oluyor orasi, onemli molan gidicek 30 kisiye yer bulmak [30 kisi 10 ben bulucam 20 de burdan vardir kesin][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 said: arcane, 20 September 2003 19:22 tarihinde demiş ki: bence gece geç saatte trip e gidelim[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! yarın mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Böyle bi organizasyon (30 kişi yani) hemen ertesi gün ayarlanmaz zor olur. Haftaya falan olabilir okullar açılmadan. Gerçi açıldıktan sonra da olur ilk iki üç hafta. Belirliyelim bi tarih izmitte diilsem kesin gelirim yanımda da bi iki kişi getiririm.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 arkadaşlar dün aytekin abi lie konuştum artık trip geceleri açık değil yeni bir emniyet müdürü gelmiş çok pis takmış bunlara bizde 2-3 de canımız çektiğinde gidelim diyorduk ama artık olmayacakmış[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar