Pluton Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Sözlümle dün kardeşinin partisine gittik. Okadar çok erkek var ki korktum açıkcası birisi bişiy dicek laf atcak diye sağa sola bakıp duruyorum huzursuzum. Dans edicem ben dedi erkeklerin arasında olmaz falan dedim sonra bir sefer beraber dans ettik. ( Bu arada dans etme adına hiç birşey bilmem. ) Sonra hadi bidaha felan diye üstüme geldi bende bağırdım çağırdım sinirlendim baya bi kavga ettik ciddi kavgalar. Ya sizce ben abartıyor muyum? Psikoloğa gitmelimiyim ? Kıskançlık abartı mı? ufff onu çok seviyorum ama canımdan değerli birisini... Anlatamıyorum ki neyse Yardım edin patiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Seni çok kıskanıyorum lütfen anlayışlı ol biraz diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Dedim milyon kere ama ne varki bunda ben kötü bişey mi yapıyorum diyo. Ama şunu anlatamıyorum. Bu ülkede okadar şerefsiz, bacısını anasını düşünmeden kızlara sarkıntılık eden taciz eden oldugunu ve böyle olayların başına gelmemesini istediğimi anlatamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Galiba abartmışsın azıcık,benden tavsiye böle devam edersen çok üstüme geliyosun beni boğuyosun diye saçma bi nedenle seni üzebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Bence abartmıyorsun bende kıskanç bi insanım aynı şekilde davranırdım hatta onu orda üzerdim kesinlikle. Sonucta ona guvenın tam olabilir ama dediğin gibi etrafta hayvanoğlu hayvan dolu. Çek karşına açık açık konuş.Yada kısasakısas ne hissetiğini anlayabilmesi için sende aynı şekilde davran ama bunda biraz temkinli ol çünkü zıtlaşırsanız daha beter olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Bidaha yapmaycak söz verdi. Dün ayrılık derecesine geldik artık ben kaldıramıyorum dedim kabul etmiyosan ayrılalım dedim. Yok dedi tamam dedi barıştık ya bakacaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Hayvan insan her yerde abi , önemli olan yanındaki insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 at sozu nisan safhasindan once hayatin cehennem olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 dela a.k.a "saadet düşmanı " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 yapamadıgın yerde bırakalım diiceksen yürümez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 saadet dusmani degilim abi, hep oyle fingirdek hatunlarla takildigim icin ve kiskanc yapimdan dolayi nasi igrenc bi hale gelebilecegini biliyorum. ya terapiye gitsin duzelsin ki duzelmez hele turkiye gibi "oo kiz dans ediyo gotururuz kanka" "oo hatun tek basina dolasiyo hemen takil" zihniyeti olan bi ulkede olmaz bu is zor yani. bi sure sonra kizin sen odunsun lan deme ihtimali de var ki onu da gorduk, been there done that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 dela'ya katılıyorum. zor işler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 En güzeli sende fingirdek olucaksın =) ben öyle yapıyorum rahatım.Takmıyacaksın kafaya ama ciddi ilişkimde ne yaparım bilmiyorum katil olabilirim herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 hatunda biter olay. Eğer meyilliyse kendisine yavşayan pirhanalara ozaman zaten ondan hayır gelmez. Ama o konulara dikkat eden biriyse bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ya dikkat ediyo etmesine ama bakmıyo etrafına bişiy olmicak sanıyo neyse anlattım güzel bir dille olmicak bidaha dedi ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 `Erkeklerin arasinda dans ediyor.` ne ya.. Sanki orgyde bas rol oynuyor gibi konusmussun. Medeni olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Güvenmeyi öğrenmek zorundasın, erkekler görecek diye hiç eğlenmesinmi bu kadar sıkılması yanlış bence sende kalk beraber dans edin bakanlarada 3 numaralı bakışı at olmadı kafa at ama bu kadar kısıtlama bence bi süre sonra patlak verebilir. [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 21:48 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Kıskançlık belli bi takım komplekslerin su yüzüne çıkmasıyla ortaya çıkabilir mesela şöyle özetliyorum ama sakın yanlış anlama sana saldırıda bulunmuyorum,sadece bi kaç yorum yani.. o partideki bütün erkekler senden daha mı üstündü bazı konulardaki bu şekilde çıkıştın kızcağıza ? Bence bi kafa doktoruna görün hocam hakkaten faydalı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 koldar dediginin alakası yok yanlız adamın kız arkadaşını kıskanmasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Ben daha bilinç altı bi duruma değindim okuyan arkadaşın kendinden bişey bulabilmesi an meselesi.. kıskançlık bi nevi insanın kendi acizliğinden ortaya çıkan bişeydir psikolojik olarak sağlam bi şekilde 100 lerce kez kanıtlanmıştır zaten.. farklı bi bakış açısı olarak söyledim onun iyiliği adına sadece ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 kıskanclık kendi acizliginle ilgili bişiydir haklısın cok ama.durumdan durumada degişiyor. kız arkadasına birisi sarktıgında kendinde zor durumda kalırsın oda zor durumda kalır,istenmeyen seyler olur. boyle bir kıskanclık normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Bence herşeyi güzelce cözebilirsin. said: Fistan demiş ki ; Seni çok kıskanıyorum anlayışlı ol biraz diyebilirsiniz. Bunu yap, Ama sende şu kıskançlığını biraz düşür o kadar kıskançlık bir çok kavgaya neden olabilir. [ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 19:22 tarihinde, Nostredamus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 olay ciddiyse gayet normal kıskançlığın bu derecesi,dediğin gibi türkiye gibi bir ülke.ne olup bitecek.. azcık da anlayışlı olsa kıçı ağrımaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Kiskanin kiskanin kiskanmak güzeldir, ve iliskiye kiskanclik fazla degilse pek iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar