Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abartıyor muyum?

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Sözlümle dün kardeşinin partisine gittik. Okadar çok erkek var ki korktum açıkcası birisi bişiy dicek laf atcak diye sağa sola bakıp duruyorum huzursuzum. Dans edicem ben dedi erkeklerin arasında olmaz falan dedim sonra bir sefer beraber dans ettik. ( Bu arada dans etme adına hiç birşey bilmem. )

Sonra hadi bidaha felan diye üstüme geldi bende bağırdım çağırdım sinirlendim baya bi kavga ettik ciddi kavgalar.

Ya sizce ben abartıyor muyum? Psikoloğa gitmelimiyim ? Kıskançlık abartı mı? ufff onu çok seviyorum ama canımdan değerli birisini... Anlatamıyorum ki neyse

Yardım edin patiler :(
Sosyal ağlarda paylaş

Dedim milyon kere ama ne varki bunda ben kötü bişey mi yapıyorum diyo.

Ama şunu anlatamıyorum. Bu ülkede okadar şerefsiz, bacısını anasını düşünmeden kızlara sarkıntılık eden taciz eden oldugunu ve böyle olayların başına gelmemesini istediğimi anlatamıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence abartmıyorsun
bende kıskanç bi insanım aynı şekilde davranırdım hatta onu orda üzerdim kesinlikle.
Sonucta ona guvenın tam olabilir ama dediğin gibi etrafta hayvanoğlu hayvan dolu.
Çek karşına açık açık konuş.Yada kısasakısas ne hissetiğini anlayabilmesi için sende aynı şekilde davran ama bunda biraz temkinli ol çünkü zıtlaşırsanız daha beter olur.
Sosyal ağlarda paylaş

saadet dusmani degilim abi, hep oyle fingirdek hatunlarla takildigim icin ve kiskanc yapimdan dolayi nasi igrenc bi hale gelebilecegini biliyorum. ya terapiye gitsin duzelsin ki duzelmez hele turkiye gibi "oo kiz dans ediyo gotururuz kanka" "oo hatun tek basina dolasiyo hemen takil" zihniyeti olan bi ulkede olmaz bu is zor yani.

bi sure sonra kizin sen odunsun lan deme ihtimali de var ki onu da gorduk, been there done that.
Sosyal ağlarda paylaş

Güvenmeyi öğrenmek zorundasın, erkekler görecek diye hiç eğlenmesinmi bu kadar sıkılması yanlış bence sende kalk beraber dans edin bakanlarada 3 numaralı bakışı at olmadı kafa at ama bu kadar kısıtlama bence bi süre sonra patlak verebilir.

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 21:48 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kıskançlık belli bi takım komplekslerin su yüzüne çıkmasıyla ortaya çıkabilir mesela şöyle özetliyorum ama sakın yanlış anlama sana saldırıda bulunmuyorum,sadece bi kaç yorum yani.. o partideki bütün erkekler senden daha mı üstündü bazı konulardaki bu şekilde çıkıştın kızcağıza ?

Bence bi kafa doktoruna görün hocam hakkaten faydalı olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben daha bilinç altı bi duruma değindim okuyan arkadaşın kendinden bişey bulabilmesi an meselesi.. kıskançlık bi nevi insanın kendi acizliğinden ortaya çıkan bişeydir psikolojik olarak sağlam bi şekilde 100 lerce kez kanıtlanmıştır zaten.. farklı bi bakış açısı olarak söyledim onun iyiliği adına sadece ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Bence herşeyi güzelce cözebilirsin.

said:
Fistan demiş ki ; Seni çok kıskanıyorum anlayışlı ol biraz diyebilirsiniz.

Bunu yap, Ama sende şu kıskançlığını biraz düşür o kadar kıskançlık bir çok kavgaya neden olabilir.

[ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 19:22 tarihinde, Nostredamus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...