Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 En önemlileri CT_Mod, Titan bar, Sea ve Atlas olan bitakım eklentiler kurulu bende. AH'de tesadüfen ucuza kedi bulunca aldım, sağ tıklar tıklayınca eklentilerin hata penceresi çıktı. Hatanın kaynağı Sea'ymiş. Aynı tarz bi hata sharpening stone uygulanmış bi silaha tekrardan sharpening stone uygularken de alıyodum. Hata almamam için önce buff'ın bitmesini beklemem gerekiyodu. O kadar da önemli bi sorun diil diye sildim kafamdan. Ama bu son olaydan dolayı, zaten fazla işime yaramayan Sea eklentisini iptal ettim. Onu iptal edince ona bağlı eklentileri de iptal ettim. Sonra oyuna bi girdim, chat ekranının üstündeki tuşlar kaybolmuş. İptal ettiğim eklentilerden biri WoW'un kendi ayarlarıyla oynamıştır diye düşünüp Interface Options'u default'a getirdim, yine de bi şey değişmedi. Aha da resmi: http://img338.imageshack.us/img338/4835/chatseyipz8.jpg Nasıl düzelir bu, yardımcı olabilcek biri var mı? Gerekirse hangi eklentiler yüklü yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 tuşlar orda işte... ensye abi direk directoryden interface dosyasını siliyosun oyun bı dahaki acıtığında kendisi yaratıyo cillop gibi interface'in oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Yok orda S Y 1 2 3 tarzı kısayol tuşları vardı local defense'te konuşmak için falan. Neyse ben bi temizliyim de eklentileri az, ondan sonra tekrar bi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 hmm2 yıl oldu ben öle kısayol görmedim... belkio kısayollar addonla gelmiştir sana default interfacede öle bişi bilmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Wow chat penceresinin varsayılan hali bu zaten? O dediğin "S Y 1 2 3" tuşları büyük ihtimalle bir addon'un işleriydi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Öeh nası da noobum :P Tamamdır saolun şimdi çıktı ortaya olayın aslı. Zaten sonradan aklıma geldi bunun add-ondan gelmiş olabileceği :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 cosmos falan kullaniyosan onla geliyo ama dedigin gibi sea bi cok seyle cakisiyo TBC'den sonra. Halen adam gibi fixleyemediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar