Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Unla tuzu bir kabın içine eleyin. Yumurtaları birer birer çalkalayarak katın, sonra sütü karıştırın. Muzları iyice ezerek sulu hamura katın. Derince bir kaba yağ koyun ve kızdırın. Muzlu hamuru birer çay kaşığı dolusu kızgın yağa atarak altın sarısı rengini alıncaya kadar kızartın. Kagıt peçete üzerinde yağını süzüp üstüne pudra şekeri serpin yada arasına nutella sürün:D edik: Malzemeler ----------------------- Un 11 çorba kaşığı (100 gr.) Tuz Bir çimdik Yumurta 2 adet Süt 2 çorba kaşığı Muz 4 adet Yağ (Kızartma için) Pudra şekeri Nutella [ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 16:22 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 güzelmiş bu waffle gibi, bunu yerim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 su kadarcık şeye 4 muz çok deilmi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 yok o sadece 1 tanesi sizin tercihinize kalmış ister pancake gibi küçük kalın yaparsınız ister krep gibi yaparsınız, artık kaç tane çıkarsa ben 4 tane krep gibi büyük yapıyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 hmm evde muz kalmadı. en kısa zamanda alır yaparım bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 direk taş kadayıfı diye bişey var ona benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 4 muzla yapınca kaç kişilik çıkıyor anlamadım ben? İçinde 4 muz arasında nutella... mesir macunu halt etmiş mübarek. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 2 kişiye fln yeter. Bide isteyen daha fazla süt kullanabilir. 1 bardak fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 1 çay kaşığı dolusu kızgın yağa attım ama yağ hemen uçtu gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 ya o kullandığın tavaya görede değişir aslında. Bendeki tavaya hiçbişey yapışmaz(tefal bilmemne), ondan çok az yağ kullanırım. Siz tavanıza göre yağ atın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 resim çok tatlı ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 guzel olmus, eline saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar