Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SailorMoon!

zlorwf

Öne çıkan mesajlar

haftasonu verilmiyor ki zaten üzülmene gerek yok..

salı günü kaçmaz ama, ben nasılsa 10 kere izledim o bölümü ama siz kaçırmayın.. ;)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

[b]birileri bana acıklama yapsın bu cizgi dizi de ne den her bolum aynı sey oluo?5 bolum izledim hepside aynıydı yani soyle :Kotu karakter tarafından gonderilen kisiler bilmem ne tohumu almak icin gelioaha kesin bundadır die denio o sırada ay savascısı oaradan gecio olanları goruo.sonra kotu kız dio Aaaa bundada deilmis bu tohum dio ben gidiom ama giderkende sana bir ugrası bırakıyorum dio ve tohumunu aradıgı kisiyi bi seylere donusturuo.Tam bu sıradada cinsiyetlerini bilemedigim uc kisi[nedir abi bunlar deyiverin bana]
bi seyler yapıolar bu donusen adama sonra hadi gari ay savascısı sıra sende diolar ve o da buyusunu yapıo.Size garanti veririm ki 5 bolum izledim hepside boyleydi.Bende bıraktım.İyi mi yaptım?yapmadım mı...iyi[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...

[Bu mesaj Albatros tarafından 15 September 2003 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

normalde sezonun başından sonlarına doğru hemen her bölüm bu formatta gelişir, zevk meselesi. kimisi "gene aynısı oldu" diye bakar, kimi de o bölümde işlenen karakteri ve diğerlerinin yaşadığı olayları,değişik gelişmeleri takip ederek bambaşka şeyler görür. seyredip de beğenmeyenin kendi zevki, ben 3-5 dk seyredip de eleştirenlere kızıyorum sadece..

mesela son 5-6 bölümdür bambaşka olaylar oluyor her bölümde sezon sonuna yaklaşıldığı için, geçen haftadan beri seyretseydin ilginç gelebilirdi belki ama biraz geç kaldın, yarın son bölüm.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

muhteşemdi, kaç kere seyrettim halen duygulanıyorum.. :) inşallah kimse kaçırmamıştır, ama kaçıran varsa söyleyin anlatayım detayıyla. sırf şu bölümdeki usagi'ye hayranım, umudunun ve sevgisinin gücü galakasinin en güçlü savaşçısının bedenini ele geçirmiş, neherenia ve ölü ay sirkine gücünü vermiş kaostan bile üstün. savaşarak hiçbir şekilde yenemeyecekleri kaosu sevgi ve umutla dağıttı, çok güzel bir mesaj.. (hani böyle çiçek böcük tarzında mesajları sevmediğim halde bu kadar uygun verilebilir doğru ve güzel örnekli olarak)

artık insanların yüreğinde kaosun yanında ümit ışını da olacak..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

bodrum'a gelirsen beklerim, seyrederiz.. ;)

şöyle oldu kabaca:

galaxia'nın başına gelenleri iyce anladık. kaos ile yapılan çok büyük bir savaşın (sayısız sailor ölmüş bu çarpışmalarda diye okudum net'te) sonunda galaxia kaosu yenebilmenin tek çaresi olarak onu bedenine hapsetmiş. ama kaosu bedeninde kontrol altında tutamayacağını farkederek içindeki son umut kırıntısını da kaybolmasın ve başkası bulup kaosa engel olsun diye salıyor, bu chibi-chibi. o da bizim usagi'yi buluyor kaosu engelleyebileceğini düşünerek ama geç kalıyor, bu arada kaos galaxia'nın bedenine tümüyle hakim oluyor.

chibi-chibi usagi'ye kendi gücünü aktardı ve bir kılıç verdi galaxia ile savaşması için ama savaşmak istemedi usagi, "savaşın kime yararı yararı var ki" diyerek. galaxia hepten sinirlendi ve kaos bedenine tam anlamıyla hakim oldu, sailor moon'un beya zelbesisei ve kuş kanatlarına karşılık vampir teni, kızıl saç, sarı gözler, yarasa kanatları ve siyah bir zırha büründü, süper karizmaydı.. 8-) fakat usagi kendini korurken istemeden galaxia'ya saplandı kılıç, ama galaxia'ya birşey olmadı ve kırdı kılıcı, chibi-chibi de yokoldu böylece diğer savaşçılar gibi, umut ışınına güveniyorlardı o da kayboldu gitti yani.. :)

işte o sırada "hiç ümit kalmadı, teslim olun bana" derken kaos-galaxia usagi'nin beyaz prenses kıyafeti kayboldu ve meleğimsi bir saflığa büründü. "sana teslm olmayacağım, bu dünyayı, üzerinde yaşayan insanları ve arkadaşlarımı seviyorum, sana karşı koyacağım" dedi. işte orada açılış müziği devreye girdi gümbür gümbür ve galaxia'ya doğru uçtu. :)

galaxia da kaosun bütün gücünü üzerine yöneltti, sailor moon geriledi, çarpıldı filan ama yine kendine gelerek "inancımı kaybetmedim, arkadaşlarımı kaybetmedim, seni bile kaybetmek istemiyorum) diyerek devam etti. bu arada kaos-galaxia'nın içinde esir düşmüş galaxia da (başka bir boyutta, onun içinde olduğunu görüyoruz bu arada) nihayet onun sesini duyarak elini uzattı. galaxia'nın kılıcı paramparça oldu ve usagi elini tutar tutmaz şeytani görünümü ve zırhı parçalandı, kaosun kara bulutları ondan ayrılarak göğe doğru yükseldi. ve sonunda turuncu renkli upuuzun saçlarıyla galaxia'nın gerçek yüzünü gördük.. :)

teşekkür etti ve kaosun nereye kaybolduğunu sordu. usagi de "insanların kalplerine, ait olduğu yere geri döndü" dedi. galaxia tereddüt edip endişelenince de "merak etme, artık bundan sonra her insanın yüreğinde kaosun yanında umut ışını da olacak" cevabını verdi. kainatın en güçlü savaşçısı galaxia da "ne kadar güçlüsün, sana imreniyorum" dedi. :utaniem:

- keşke yaptıklarımı değiştirmenin bir yolu olsa..
- geçmişi düşünme, geleceğe bak. herşeye sıfırdan başla. hadi, kılavuzum ol umut ışını! (buna benzer konuşma birebir olmasa da)

galaxia da gülümseyerek bir ışına dönüştü ve göğe uçtu yanında çaldığı sayısız yıldıztohumuyla.. (onları sahiplerine teslim etmek üzere)

sonra usagi "dünyayı kurtardım ama arkadaşlarımı çok özledim, göründüğüm kadar güçlü değilim beni bilirsiniz, sizi özledim kızlar!" diye ağlamaya başladı, işte o sırada arkadaşlarının yıldıztohumları yanında belirdi, sanırım sonrasını da seyrettin zaten.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

Çiçek böcek derken en önemli ayrıntı kaçtı. Usagi bölümün yarısında çıplak geziyodu. Bu noktada TRT'nin en azından iki gün rtüklenmesi lazım "toplumun ahlak yapısı bozuluyo" diye. (tabi ki bu arada bütün barş,dostluk,kardeşlik mesajları dikkate alınmıyo.)[hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

arcane o dostu bozmuş herhalde ham meyva olduğundan, biz olmuş adamız ama sağolsun düşünceli bir dostmuş.. :)

ripeflash kardeşim, desen ki "sailor moon türk filmlerine benziyor, şöyle şöyle, şurası şurası" diye, bir yorum yapabilecek ya da bir cevap verebilecek diğer okuyucular. ama öyle bir söz ediyorsun ki karın ağrısından şikayetin var sanılıyor, başka bişi de denemiyor. daha net ifade etsen düşünceni biz de aynı netlikle ifade edebiliriz..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

madem öyle...Ben anime hayranyım..gerçekten çok fazla anime cd si var ama hiçbiri sailormoon gibi değil.Daha çok Doğu sanatları ile ilgililer.örn Ninja Scroll.Ama bu anime yok dünyayı koruyacam falan filan.şimdi daha açık olabildimmi?(anime sevdiğim için oturup izlemeye çalışıyorum ama o u tür sahnelere geldiğinde ayy yeter diyim zaplıyorum)[Bu tamamen kendi düşüncem ve görüşüm dür taş atma yada seyredenler söyle böyle gibi bişi ima etmiyorum]
Sosyal ağlarda paylaş

anime'leri yakından takip ediyorsan sailor moon'un shojo türü olduğunu bilirsin, hatta türünün en ünlü örneğidir. o nedenle ninja scroll ile kıyaslamak porsche ile mini'yi kıyaslamak gibi, başka kategoriler sözkonusu. türü bir kenara kendini de ciddiye almadığını bilir zaten takip edenler, hem süper-kahraman parodisi yapılır hem kendi kendinin parodisini yapar. ama parodiyi yaparken de işi cıvıtmaz, kendi kavramlarını korur. yoksa "çocuklar bugün ne öğrendik?" tarzında bir anime değildir kesinlikle sailor moon, ben küçüklüğümden beri genellikle ciddi ve tutarlı çizgi-filmleri beğenirim. ilk seyrettiğimde bende de aynı önyargı vardı, gene de kusursuz değil ama gayet komik, arasıra duygusal ve biraz da maceracı bir havası var. süper ciddiyet istediğimde de gider başkalarını seyrederim, ömrümü sadece sailor moon'a adayacağım diye birşey yok ki..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

offfff offff offffff bugün ilk bölümden itibaren yeniden başladı ama nasılsa tekrar vermezler diye ilk yarısını kaçırdım, trt 3 kere verdi üçünde de hepsini seyremedim ilk bölümün.. :(

200. bölümdeki o kainatın en güçlü savaşçısı usagi'yi gördükten sonra acemi sulugöz usagi'yi izlemek de çok garip geliyor insana.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

böhüüüüüüüeeeeee son 4 bölümü izleyemediiiiim! Offf ben zaten asla böle şeylerin son bölümlerini izleyemem (mesela 24ün son bölümünü 346247345 kere yayınlanmasına rağmen seyredememiştim:-([hline] Never was and never will be..

When no falcons fly, beware the sky
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...