zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Trt-1 veriyordu bir zamanlar. Hala veriyorsa saat kaçta? Hafta sonu flnmı?[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 16.20 gibi hafta içi her gün.[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 noldu yaw izledim bugün öldü herkez(s) bitiyomu acaba?[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ooooooooooffffffffffff of! bugün kaçırdım! ama önceden izlemiştim zaten biliyorum.. :hmm: bugün 198. ya da 199. bölümdü sanırım, ya yarın ya da öbürgün muhteşem bir kapanış bölümüyle bitiyor. aman diyeyim kimse kaçırmasın sailor moon seven.. ;) son bölüm öyle güzel ki.. galaxia'nın sırrı ortaya çıkıyor ve usagi'nin kaakteri öyle bir hale geliyor ki, 199 bölüm boyunca sevmediğim o sulugözlü, kırılgan kız aslında neden onun ana kahraman olduğunu kafamıza vura vura öğretiyor. :) verdiği bir de mesaj var çok hoşuma giden, mesaj verme düşmanı olduğum halde bayıldım. hepiniz seyredince konuşuruz şimdi anlatmayayım ne oluyor.. ;)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 oh be bişeyi de spoil etmedi[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 arcane post kasma ne de olsa 20000 madalyası yok anlaşılan.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 10000 madalyası var bilmem anlatabildim mi Sam, 10000 e giderkene..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 heh go sam go :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 işallah yarındır son bölümü. cuma olursa sakata gelebilir...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bende var 500 küsur mb avi dosyası olarak, realvideo'ya çevirmeye kıyamadım yani o derece.. :) cd yazıcı olsa gönderirdim de gene tv'de izlemek gibisi yok, aman kaçırma.. bir de not.. :) beni uo oynarken snn forumlarında görmüş olanlar hatırlar, "Who will defend Britannia, if not HorseLords?" diye bir imzam vardı. sonra benden habersiz bir nevi guild sloganı haline geldi ve halen bazı üyelerimizin imzalarında görüyorum. işte bu sözün kaynağı sanırım 199. bölümde galaxia'dan alıntıdır esasen, hikayesini anlatırken geçer.. "Who will defend the galaxy, if not me?"[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Nayır bugünmü olamazzzz!!!! izleyemecem:( (Bu arada bu erm kadın kılığındaki adamlar kimler?)[hline] Never was and never will be.. When no falcons fly, beware the sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 kadın kılığında adammı? uzak dur öyle tiplerden :P[hline]trees and I are one Qal, 19 August 2003 17:06 tarihinde demiş ki: ayarlarımdan giriyorum imzanız değişti diyor. bakıyorum gene eskisi gibi : ( edit: özür dilerim değişiyomuş : ) abuzittin, 18 August 2003 01:48 tarihinde demiş ki: o zaman yarısını okurum yarısını okursam yarım ferepe mi olurum yada fer mi olurum Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 'kadın kılığındaki adam' diye birşe yok, o trt'nin saçmalığı. bu sezon ilk başladığında zaten kadın sesleri kullanıyorlardı. benim naçizane yorumum onların erkek kılığında gizlendikleri, seslendirmeye aldırmayın çünkü ilk sezonda da zoicide'ı kadın gibi seslendirmişlerdi kunzite'a aşık olduğu için, o da erkekti mesela ama japonca esasıyla ilgisi yok.. süperdi bugünkü bölüm de, hatırladım şimdi. pazartesi (bir ihtimal salı yanlış hatırlıyorsam) oynayacak 200. bölüm. sakın kaçırmayın çok heyecanlı.. :) ekleme: iyahlar içindeki savaşçılar yıldızışığı savaşçıları, dünyaya başka bir güneş sisteminden gelmişler prenseslerini arıyorlardı. galaxia'ya karşı savaşırken başarısız olup ayrı düşmüşlerdi. onu en sonunda buldular ama galaxia prenseslerinin de yıldız tohumunu aldı önceki bölüm. aynı usagi ile ile gezegen savaşçıları arasındaki bağ gibi. son ana kadar genelde rekabet edermiş gibi durdular ama sonunda işbirliği yapmaları gerektiğini anladılar. çok kabaca özeti bu..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." [Bu mesaj Sam tarafından 11 September 2003 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bugün değil miydi son bölüm?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 cık. bu gün de iiydi ama. sadece usagiyle travestiler kaldı :-p satürn ve neptün ihanet etmiş gibi görünüyolar ama ben bi iş var bu işin içinde diyorum...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bu final ilk kez mi verilecek acaba trt'de ben yıllar önce bir final izlediğimi hatırlıyorum.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 aslında bilemiyorum ama her sezon sonunda bi final oluyo belki onunla karıştırıyosundur.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 final verildi trt'de, şubat 2001'de snn'de uo oynarken bu bölümleri izliyordum ben.. :) grudge hiç havasını bozmuyorum, yarın kaçırma.. ;)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Bu boss kadın(Galaxia galba) coştu kılıç fln çekti hastası oldum bunun yaw:) Of of patlama efektlerine hastayım.[hline] Never was and never will be.. When no falcons fly, beware the sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 pazartesi günü galaxia'nın (sailor galaxia aslında, savaşçıların savaşçısı, kaosu yenebilmiş tek savaşçı) hikayesi anlatılıyor işte, salı günü de son bölüm olsa gerek. aman kaçırmayın, muhteşem.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 pfff hafta içi nası izlicem ben:([hline] Never was and never will be.. When no falcons fly, beware the sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shift Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 hasss. salı kesin kaçtı :([hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 böhüe!!!!! izleyemedim son bölümleri Galaxia kılıç çekti bitti o bölüm gerisini izleyemedim anlatırmısınız oradan ilerisini?(cumartesi-pazar yani)[hline] Never was and never will be.. When no falcons fly, beware the sky [Bu mesaj zlorwf tarafından 14 September 2003 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 hafta sonları tekrar değil miydi? Öyleyse pisi pisine kaçırdım. :hrr: Bu arada ilk bölümleri bulabileceğim bi ftp serverı söyleyebilir misiniz ?[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar