Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 evet her yerde böle haberler çıkıo ben de sevindirik oldum doğal olarak. ama daha önce 430409309 kere sölediğim gibi basketten anlamam eahueauh hüseyin beşok'u da sadece 12 dev adamdan bilirim geçen turnuvada iyidi bu son turnuvada sakattı galiba. sizce nasıl transfer iyi midir yararlı olur mu basketten anlayan arkadaşlar sölerse sevinirim. basketten anlamıoz ama beşiktaşa ve milli takım basketiyle ilgilenioruz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Bütün sene yedek oturdu maccabide. pivot ama dripling yeteneği fade awayleri kesinlikle yok. çalışırsa düzelir ribantlarda bile zorlanıyodu son zamanlar. ben yakınen tanırım kendisini bana hidayetle beraber amerika draftlarına gittiğinde sacramento t-short ü getirmişti.XXL dı ama ehhe.akrabalarından duyduğum kadarıyla gencliğinde ileri derecede mal salak biriymiş.öyleki basketbol oynamasaydı bi baltaya sap olamaz diyolar. okumasın bu yazdıklarımı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 sakatlıktan yeni çıkmış, formsuz olsa da yine de hüseyin beşok sonuçta boru diil. iyi bi transfer olur beşiktaş için bence. sonuçta türkiye ligi ortalamasının gayet üstünde bi oyuncu[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 çok dandik bir transfer şu anda. avrupada ondan daha formsuz bir pivot yok :D eski hüseyin olsa inanılmaz bi transfer olurdu da zaten o zaman da bjk'ye gelmezdi[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 kender +1[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ıyı olur bjk bırazda basketbola yatırım yapsın ya[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 said: Mans, 19 September 2003 20:22 tarihinde demiş ki: Ben Bu beşoku hakan şükür'e benzetiyorum türkiye'de müthiş oyuncuydu yurtdışına hemde saçma sapan bir ülkeye gitti yokoldu.Ama bjk'ye yararlı olur. +1[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 hüseyine pota altında ulaşa bilecek seniz ii olr başka işe yaramas bence...ki milli takımda da orada oynar..[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar