sughnuk Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 ahahahaha konu dışında ciddi bi yazının altında gülemiycem için buraya güllüyorrrum laaaaaan!!! isimde vermiyorm lan!! öööh kopardın yaa sen naaptın yaa.. neeee ahahahahahaha...lan!! neeeeeeeee....ööeh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 derste hocanın suratına gulemeyip sonra dışarı çıkıp gulmek gibi bişi olsa gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 ben içimden gülebiliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 neye gülüyosunuz söyleyinde bizde gülelim:P o diğil de, yaa bi insan nick bulamazmı kendisine, bu kadarda olmaz ya,, nebiliym ben sen neyden hoşlanıyosun ne yer ne içersin bu kadarda olmaz çiçekmisin ya yaprakmısın,, olmaz abi böle öeh yerleştim buraya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 cumartesi cumartesi naapcam yaa başka izlencek filmlerde bitti.. taximde adam kesiyolar zaten cumartesi.. akıl kar'ı değil valaa,, şş ne diycem "smokin' aces" diye film var izle bak acaip rezervuar köpenkleri tarzında diyebilceğmiz edebi bi çalışma, ayıb edion ya bulursan izle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 delirmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 zmouahahoahuahauoaahuauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Farklı kişilikler, aynı account. Sughnuk. Sinemalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bütün bunların sorumlusu küresel ısınma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 said: bütün bunların sorumlusu küresel ısınma. osurmayı bırakmanın tam zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 "osursak suç oluyor yahu" dediğinizi duyar gibiyim.tabi zor işler bunlar.hayat zor.ayrıca şunu söylemek istiyorum.küresel ısınma insanın kendine yakışanı giymesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 yakışmayan bişeyler giysek küresel ısınma sona mı ercek yane? ben bunu annadım bunu bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 tabii..şimdi sen kendine yakışan bişey giymek için napıyosun? kendini kasıyosun(en azından ben kasıyorum,kasmıyoda olabilirim).e kasınca nooluyo? hoop kaçtı osuruk..e osurunca nooluyo? küre ısınıyo..hoop eridi hepsi..buzul muzul hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 o da güzeel xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar