Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Evet arkadaslar kıbrısta olupta frp oynamak ısteyenler (daha dogrusu masaustu)lutfen bana ulassınlar..haftalık 5 oyun oynanıyor genelde dolayısıyla 5 dm ımız var..yenı gruplar kurulabılır yada eskı gruplara katılabılırsınız...beklerız.. [ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 18:40 tarihinde, Dragonutopia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 nası bişi bu frp? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 eeee...sımdı bunu sana bırı acıklar buralardan :D...ben bı gıdıp gelıcem :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 gazi magosada frp oynuyacak eleman arıyorum. tanıdığın var mı hoca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Magosada vardır emınımde bı sorusturmak lazım..biz haspolattayız atla gel ıste haftasonları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 haftasonları zor ya. araba olsa dediğin doğru da, arabasız şehirler arası gitmek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar