Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 babbaba[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Kiz arkadasimla gidicektim kizla acigada gidilmez 200-300milyon verip gidemem vallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bu fiyatlarla acıga it kopuk gitmez zaten piyasa mekan olur, laila diye cıkoıp acıga giden tipler olur merak etme :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Bende geliyorum maca Su biletler Biletix de Satiliyomu Bu arada Eger yaninizda bisey atan olursa sahaya direk dalin EUFA ACİKLAMASİ=Ole bi olay olursa taskinlik Diskalifiye edilcez ve uefa Kupasına gidemicek artik takımlarımız[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Bence oyuzden pahalıdır bi taşkınlık olmasın diye[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 evet aslinda olabılır taskınlık olursa yandık yandık yandık[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ya ne taşkınlığı allahaşkına ya o zaman gitsin denizlide antalyada fln yapsın maçı niye kadıköyde yapıyor? öyle saçma şey mi olur? adam kendi dedi oradaki maçta fiyatlar fazlaydı seyirci geldi bizimkiler de gelir diye. adamın tek amacı milleti yolmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ya abi bu maçtan çok daha stresli derbi maçları oluyor türkiyede hangisinde kale arkası 60 milyon?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 harbi yani.. taşkınlık diyosanız ozm yap olimpiyat stadında istedikleri kadar yabancı madde atsınlar sahaya yetişmiyo :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 abi türkiyede 2193219083093 tane stad var. eğer taşkınlık istemiyorsa son yapacağı yer istanbul. ayrıca bal gibi istiyor taşkınlığı kendi sözlerine baksana. herif saldırıp duruyor ingiltereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 olimpiyat stadından cıkışta futbolcu otobüslerine yolu acıyorlar cok fazla zorlanmadan cıkıyor e izlemeye gelenler benim tahminimce 60 milyon verene kadar 20 -30 verip o yolu cekerler hadi 40 olsa neyse de 60 kaat oha yani .. burda seyirciyi düşünüp rahat etsinler diye kadıköyü seçtiklerini zanentmiyorum, koltugun altında 60 cm lik bi kazıkla maçı izlemek pek rahatlık verecek bi unsur degil bence ;) ------------------------------------------------- şimdi efendim ben gs-gb maçına arabam la gittim giderken olimpiyat stadının otopark trafigine girene kadar bakırköyden oraya 20 dk da gittim otopark sırasında ise uzun bi sıra vardı 4 sıra araç ve yokuş cıkıyosun araba hararet yapıyo falan ve ortalama 45-60 dk bekliyosun sıkışıklıkta, nedeni ise cok açık 4 sıra tek sıraya düşüyo ve tek sıraya düşen araçlardan o anda elden otopark ücreti alıyorlar .. otopark ücreti alınmasa ve herkes geçse 50 dk beklicegimize 5-10 dk bekleris ve evden cıkıp stada girmem max 35-40 dk alır ki bu gayet makul sayılabilecek bir süre 80k kişilik stad da kale arkasını 30milyon veya otopark ücreti yok diye 35 yaparsın kimse bilet fiyatına ses cıkarmaz mis gibi olur :) ama şunu soliyim olimpiyat stadında tezahürat denen bişi yok kapalı, numaralı karşılıklı tezahürat yapamıyor 1- ses ulaşmıyor 2- ses ulaşsa bile 2-3 sn sonra ulaşıyo ortalık karışıyo :) hoş gerçi bu fiyatı verip maça gidecek olanlar maçlarda 90 dk ayakta durup tezahürat yapan kesim olmayacagından tiyatrodaymış gibi maçı izliyeceklerdir :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: Infeqted, 20 August 2003 18:08 tarihinde demiş ki: numarali 85 ken acik nasil 60 ya[hline] acık tribün yok mabedimizde. biz boşuna demiyoruz ulusoysuz istifa diye.adam federasyonu krallığı gibi kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 haluk ulusoy'a kafaaaaaam girsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 abi zaten pepsi 10.000 kişi götürüyor ayrıca bi sürü firma var gene böle 20k adam beleş gelicek kadıköy kaç k lık dı yaw ?[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 2-1 kaybedicez arkadaşlar zaten :([hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Kale arkası en ucuz. bence kale arkası cok güzel ş.saracoglunun rahat izlenir maç. bide gol izlemek istiyosan kale arkası bir numara.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Varmı böyle stadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 senin tarafındaki kalede olursa gol bir numara tabi :) valla önce haluk ulusoy'a sonra ingiltereye kafam girsin aeuheua inşallah yenicez tribün de süper olacak. tahminien maçın 3 de 2sinde fener tezahuratı olur 3 de 1inde maçı koparcak tezahuratı yapmalıyız aehuheh. pepsi tribüni inşallah iyi olur ama hiç sanmıyorum coca cola pepsi hayatta içilmez alkolik hareket engellenemezzzz engellenemezzz Ooooo OOooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 allah belanızı vrenzi bashka bişi demiyorum 4 koli pepsi alırım daha iyi yine bilety veriyolar bi yıllıq kola ihtiyacım çıkar en azından...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 20 September 2003 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar