Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ingiltere maci biletleri ! : Maraton tribünü alt bölüm: 140 milyon lira Maraton tribün üst bölüm: 115 milyon lira Numaralı tribün: 87.5 milyon lira Kale arkası tribünler: 57.5 milyon lira bu fiyatlar ile stad boş kalacak valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 dolar gene ya o dert değil de kimlerin çoğunlukta olacağı belli....ve o çoğunluk ayağa kalkıp "aoaaooooo Türkiyeeee" diye tezahurat yaparmı bilmiyorum. hangi statta maç?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 şükrü saraçoğlunda maç. böyle maç bileti fiyatı koyan zihniyeti kınıyorum valla gidecektim ama kale arkası bile 57,5 milyon be[hline][i]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Şükrü Saraçoğlunda.bu maç milli maç o gün hepimizin rengi kırmızı-beyaz herkez avazı çıktığı kadar bağıracak tabi neden bağırmasınki? [Bu mesaj Eeht tarafından 20 August 2003 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 milli takımımız tarihinin en önemli maçlarından birine çıkıyor ve federasyonumuz bunu halkı yolmak için kullanıyor. helal olsun. halbuki bu maç cehennem gibi olmalıydı stad. ingilizler nasıl sevinmiştir bu habere ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 numarali 85 ken acik nasil 60 ya[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: Eeht, 20 August 2003 17:51 tarihinde demiş ki: bu maç milli maç o gün hepimizin rengi kırmızı-beyaz herkez avazı çıktığı kadar bağıracak tabi neden bağırmasınki? [Bu mesaj Eeht tarafından 20 August 2003 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] ehe tabi de demek istediğim 20-25 milyon olsaydı halk(orta direk diyelim anlaşılsın)daha rahat gidebilirdi belki o zaman daha güzel olurdu.neyse karıştı iyice ama anlatamadım demek istediğimi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 zengin kısım bağırmaz diyorsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 yani...:)(kısmen diyelim de yanlış anlaşılmasın) abi bizim de maddi durumumuz bir hayli iyi ama bir maça 140 milyon vercek kadar da değil yani..... [Bu mesaj regulus tarafından 20 August 2003 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 pardon karıştı.. [Bu mesaj regulus tarafından 20 August 2003 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 inanmıodn bana eeht yok o kadra deildr die ah gor 1 ay önce açıklandı bu fiyatlar be kanka nerelerdeydn :p[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 stad dolmayınca federasyon yetkilileri millet niye gelmedi diye dert yanıyor. bu fiyata kimse gelmez. şahsen ben caddenin orada olacağını zannetmiyorum.[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 şükrü saraçoğlu büyük bir de ehe ali sami yen olsaydı ufak orası birkaç kişi gelse de dolardı. :) gene dua edin Olimpiyat Stadında yapmıyorlar.140 milyon verip teee nerelere giden çıkmazdı pek..(işe iyi yönünden bakmak lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 olimpiyat stadinda olsa fiyatlar yarisi olurdu 25milyona bile dusundurur adami gerci[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 yahu ayıp kardeşim hadi 57 milyon verdik diyelim sadece istanbullular gitmeyecek ki maça benim ankaradan gelmem için yol parası 30 milyon ekleniyor minimum e istanbulda bütün gün para harcamadan durmican herhalde ona da 5-10 milyon ver oldu mu 95 milyon civarı. oh suyundan da koysunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 evet bu durumda başka kentten gitmek baya pahalıya maloluyor. hele 2-3 kişi gidecekse üfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 abi biz 10-15 kişi gidecektik o maça of ki ne of yine gideriz herhalde ama işte 4-5 e düşer sayı o da belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 orda olacagiz , ne olursa olsun milli takim tarihinin en onemli maclarindan birisi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 nası 57 milyon açık? olurmu öle be lam protesto ediyorum e5 e cıkıp paramı kazanmamız lazım ülkemizi desteklemek için... ? ne sanıyolar bu mileti neremle gülem ya telekoma laf atıyoduk bunlar beter cıktı YUh diyorum başka bişi demiyorum hatta höst veya çüşş mü desem. nasıl anlaşıacz bu adamlarla baska türlü düşünmesi bile kasar[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 evet kimler kesin gidio maça belki görüşürüz. migrostan yer kalmamış ki galibha pepsiciler ordaymış zaten öelyse iyi biz telsimden aldık 4 kişiyiz şu an belki 1 arakdaş daha gelcek. maçı iple bekliyoruz. bizi yolmaya çalışan ulusoy'a da kafam girsin ben türkiye cocuguyum para pulu neyleyim ben türkiye cocuguyum apra pulu neyleyim 60 milyon vereyim de haluk'u da s.... 60 milyon vereyim de haluk'u da s... eahuuea küfürler için pardon ama tutamadım kendimi. inşallah tribünde herkes bizim gibi anti-haluk olur da bol bol düz gideriz adama maçtan önce. fener forumlarına baktım az buz görünüş biraz öle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 hmm pahalı olmuş.. ama stat güzel tabi :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ne güzeli abi. viski fln mı ikram etcekler 60 milyon stadın en ucuz yerine verdik euaeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 zaten yenilecez boşuna gitmeyin. paranıza yazık eleme maçı oynayacağımız zaman gidersiniz.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 valla ölürüm de bu maçı kaçırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Heh ben gidicem nihayet :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar