Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 biraz daha takılayım ayrıntılı anlatırım. mmo tarihinin en salak uzay doldu kardeşim sen çıkma uzaya hatasından sonra şimdi 10 dakika yol 5 loading ekranı ile gittiğim questte abinin teki yanında duran adamlarla konuşmamı istedi adamlarla konuştum sonra tekrar abiyle konuştum görev bitti.Gece 1:30 tek düşünebildiğim abi beni bunun için mi çağırdın oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 3 haftadır beta'dayım da oyuna girmek için kendimi zorluyorum =P, acaba ilerleyen level'larda daha güzelleşiyor mu, exploration content nasıl bunları biri anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 cryptic oyunlarındaki en büyük hata herhalde oyuna ilk girdiğindeki "zayıflık" hissi herhalde. ilk görev thor'un dediği gibi olursa adam nasıl bağlansın oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Patch`e bıraktım, lazım oldu kapattım nasıl olsa kaldığı yerden devam eder eşek değilse diye. Zbam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 oyun tırt demedi demeyin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 neden cryptice verdiler su oyunu hic anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 oyundaki birinci günümün sonunda fikrimi açıklıyorum oyun mmo değilde single player veya coop single olarak açıklansa başarılı olurmuş ama mmo olarak 50 dolar etmez paranız cebinizde kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Betaya kaydolduydum indireyim diyordm şimdi şunları görünce vazgeçtim. Harcadığım vakte yazık bu durumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 benim hoşuma gitti ya. chat te paticik diye kurdum kanal. bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ss ler aldım. en yüksek ayarlar. dünya uzay istasyonu gemiyle takılırken ps: bu arada dün gece feci bi lag vardı. bugün 90-100 gibi pingler. lag free şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 HİÇBİR İNSANIN GİTMEDİĞİ YERE GİDERKEN 1% HP İLE KALIP YANMAKTAYKEN TAKSİMDE PARK ARARKEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yahu o geminin içine gemi olarak ışınlanma benimde başıma geldi. çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 mmo tarihinin en şahane bugıyla karşılaştım. pvp zone a girilir buglanılır herkes size saldırabilirken siz kimseye saldıramaz halde kala kalırsınız.uzayda insan karada gemi olarak dolaşmayı kabul edebilirimde böyle birşey kesinlikle kabul edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 If someone strikes you on the right cheek, turn to him the other also. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hayalim uzayda CCC clanı kurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 kuralım fleet nolacak (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Open Beta için Key isteyen ??? http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/135/Star-Trek-Online-Open-Beta-Key-Giveaway.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 aldım aldım :) bu arada hangi siteden dl daha hızlı? Fileplanet'dan üyelik yoksa 100 kb ile sınırlıyor dmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 walla torrentle indirdim ben. yine hızlı değildi. ausgame falan iyiydi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 aldım bende keyi. Client da rapidshare den bulup indiriyorum. Problem olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yahu tam bitirdik bi questi çöktü oyun. dün de space station 24 te 4 kere yapmıştı aynısını. takımda 5+ kişi olunca böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 gemiyi modladım. güzel oldu. pvp ye girip ayarıda verdik klingonlara. sss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Key var account var herşey hazır ama login ekranı bir türlü kabul etmiyor sinir etti. Dayanamayıp indirmiştim gene ama giremiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 forumlarda ara istersen. görmüştüm öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 saatlerdir bekliyorum downloaduydu yüklenmesiydi patchiydi. En sonunda oyuna girdim. server is busy at the moment. Please try again later. ffs! Bari bi char creation ekranını görseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar