Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Trek Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biraz daha takılayım ayrıntılı anlatırım.

mmo tarihinin en salak uzay doldu kardeşim sen çıkma uzaya hatasından sonra şimdi 10 dakika yol 5 loading ekranı ile gittiğim questte abinin teki yanında duran adamlarla konuşmamı istedi adamlarla konuştum sonra tekrar abiyle konuştum görev bitti.Gece 1:30 tek düşünebildiğim abi beni bunun için mi çağırdın oldu :)
Mesaj tarihi:
3 haftadır beta'dayım da oyuna girmek için kendimi zorluyorum =P, acaba ilerleyen level'larda daha güzelleşiyor mu, exploration content nasıl bunları biri anlatsın.
Mesaj tarihi:
cryptic oyunlarındaki en büyük hata herhalde oyuna ilk girdiğindeki "zayıflık" hissi herhalde.

ilk görev thor'un dediği gibi olursa adam nasıl bağlansın oyuna?
Mesaj tarihi:
oyundaki birinci günümün sonunda fikrimi açıklıyorum

oyun mmo değilde single player veya coop single olarak açıklansa başarılı olurmuş ama mmo olarak 50 dolar etmez paranız cebinizde kalsın
Mesaj tarihi:

ss ler aldım. en yüksek ayarlar.

dünya uzay istasyonu

gemiyle takılırken

ps: bu arada dün gece feci bi lag vardı. bugün 90-100 gibi pingler. lag free şuan.
Mesaj tarihi:
mmo tarihinin en şahane bugıyla karşılaştım. pvp zone a girilir buglanılır herkes size saldırabilirken siz kimseye saldıramaz halde kala kalırsınız.uzayda insan karada gemi olarak dolaşmayı kabul edebilirimde böyle birşey kesinlikle kabul edilemez.
Mesaj tarihi:
saatlerdir bekliyorum downloaduydu yüklenmesiydi patchiydi. En sonunda oyuna girdim.

server is busy at the moment. Please try again later.

ffs!

Bari bi char creation ekranını görseydim.
  • Yeni Oluştur...