Madcat Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Arkadaslar 30 gb lik hddm( evet çok ezik farkindayim) 15-15 ten 2 parta ayrik durumdaydi,bir gun bilgisayarimi actigimda d sürücüme bütün yedeklerimin mp3-resimlerimin oldugu yere giremedim,cift tikladigimda d sürücüsündeki disket tanimlanmamis simdi bicimlendirilsin mi sorusu cikiyor. bicimlendirmenin de o hddyi formatlamasi anlamina geldigini bildigimden yapmadim. simdi 15 gb lik c surucumle idare ediyorum korkudan dokunamadim. bir program falan var mi bildiginiz ya da nasil kurtarabilrim bilgilerimi bilgisayarciya falan mi götüreyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 hdd hasar görmüş olmasın? eğer öyleyse bad sector olmuştur yada saçma sapan yazılım hatalarından birtanesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 abi öyleyse napicas yani pek anlamam donanimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 başka birşeyde olabilir sorunun ben sadece tahmin yürütüyorum bad sector'un pek geri dönuşu yok gibi, ama durup dururkende olacak bişi degil hasar görmesi lazım hdd'nin. ps: tamamen alakasız bişeyde çıkabilir sorun söyluyorum:) [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 21:54 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 yandik desene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 ilk part fat32 mi ntfs mi iki partın da aynı biçimde olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 nerden bakioz ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 C ye sağ click yap. Özelliklerde yazıyor Fat mi NTFS mi + Zaten " bi gün acınca" girememiş. Yani 2 diskin de ayni olmasi gerekmiyor. Biri NTFS, diger FAT ta olabilir diye biliyorum. [ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 01:09 tarihinde, ShadowFax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 forgiver ilk part fat32 mi ntfs mi iki partın da aynı biçimde olması lazım böyle bişeyin olmasına gerek yok. nereden uyduruosunuz :=) arkadaşım biçimlendirilmemiş durumda gözüküyorsa hdd nin o kısmındaki bilgilerin gitmiş durumdadır. yapman gereken netten get data back programını kendi yapına göre olanını indirmek. NTFS yada FAT olmak üzere iki çeşit. bu programı ındırdıkten sonra hdd ni çıkartıp başka pc ye takıyorsun. sonra o ındırdıgın programıda hdd ni taktıgın pc deki asıl hdd ye yukleyıp calıstırıyorsun. bir aksilik olmazsa tamamını bile geri yükleyebilirsin. program senın hdd değil, diğer hdd de kurulup calıstırılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 said: ilk part fat32 mi ntfs mi iki partın da aynı biçimde olması lazım nocom haklı, yok böyle bir şey. İsterseniz beşe bölüp hepsini farklı biçimlerde formatlarsınız. Eğer işletim sisteminiz destekliyorsa hepsine de erişebilirsiniz. Yada başka bir şey kastediyorsun biz anlayamadık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Scandisk yap, özellikle eski hddlerde root bölümünde veri kayıplarına bağlı dosya formatında sorunlar çıkıyor. Bu şekilde düzelme olmazsa muhtemelen ömrünü tamamlamıştır. Forgiver hatalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar