Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hard disk sorunu

Madcat

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar 30 gb lik hddm( evet çok ezik farkindayim) 15-15 ten 2 parta ayrik durumdaydi,bir gun bilgisayarimi actigimda d sürücüme bütün yedeklerimin mp3-resimlerimin oldugu yere giremedim,cift tikladigimda d sürücüsündeki disket tanimlanmamis simdi bicimlendirilsin mi sorusu cikiyor.
bicimlendirmenin de o hddyi formatlamasi anlamina geldigini bildigimden yapmadim.
simdi 15 gb lik c surucumle idare ediyorum korkudan dokunamadim.

bir program falan var mi bildiginiz ya da nasil kurtarabilrim bilgilerimi bilgisayarciya falan mi götüreyim?
Sosyal ağlarda paylaş

başka birşeyde olabilir sorunun ben sadece tahmin yürütüyorum

bad sector'un pek geri dönuşu yok gibi, ama durup dururkende olacak bişi degil hasar görmesi lazım hdd'nin.

ps: tamamen alakasız bişeyde çıkabilir sorun söyluyorum:)

[ Mesaj 09 March 2007, Friday - 21:54 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver

ilk part fat32 mi ntfs mi
iki partın da aynı biçimde olması lazım

böyle bişeyin olmasına gerek yok. nereden uyduruosunuz :=)

arkadaşım biçimlendirilmemiş durumda gözüküyorsa hdd nin o kısmındaki bilgilerin gitmiş durumdadır. yapman gereken netten get data back programını kendi yapına göre olanını indirmek. NTFS yada FAT olmak üzere iki çeşit. bu programı ındırdıkten sonra hdd ni çıkartıp başka pc ye takıyorsun. sonra o ındırdıgın programıda hdd ni taktıgın pc deki asıl hdd ye yukleyıp calıstırıyorsun. bir aksilik olmazsa tamamını bile geri yükleyebilirsin.

program senın hdd değil, diğer hdd de kurulup calıstırılması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ilk part fat32 mi ntfs mi
iki partın da aynı biçimde olması lazım

nocom haklı, yok böyle bir şey. İsterseniz beşe bölüp hepsini farklı biçimlerde formatlarsınız. Eğer işletim sisteminiz destekliyorsa hepsine de erişebilirsiniz.

Yada başka bir şey kastediyorsun biz anlayamadık. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...