Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shake it up şekerim ( eurovision )

Voys

Öne çıkan mesajlar

Ayıp denen birşey var. Bu kadarı gerçekten olmaz..

2 gün MTV kanalını izleyip sonra ortaya böyle bir eser koymuş sanırım.. biraz ondan kırpmış biraz bundan sonra ortaya böyle bir eser çıkmış...

birde anlamadıgım iş paraya geldi kendi albumlerine geldimmi babalar gibi parçalar koyuyorlar ortaya...

Bu adam Sezen Aksu'yu tanır abisi Ozan Doğulu var birde, hiçmi bir onların yardımlarını almamış..

Hep aynı tınılar dinlenilen müziğin biraz farklı olması lazım.. Sertap ablamız bu sayede kazandı zaten..

Yazık Kenan Doğulu gibi işini ciddi yapan birinden böyle bir parça beklemezdim açıkcası gerçekten üzüldüm..

Ayrıca..

Parçanın altyapısı parçayı hiç bence götürmüyor.. özellikle durak bölümlerinde parçayı tutuyor daha sürükleyici, böyle nasıl anlatayım akıcı birşeyler olması daha iyi olurdu bence.

- Abi Bak Buraya '' Ha Ha Hey Ha Ha Hey Hey Hey'' Ekleyelim Sonra Ardına Biraz Keman Serpiştirelim. Türk Oldugumuz Belli Olsun..

Ardından İşte Klasik 300 - 500 300 - 500 300 - 500 'leri Koydugumuz Zaman Al Sana Bomba Gibi Şeykit Ap Şekerüm

Tü Allah Cızırtısını Vermesin Bunların Emi.. Sinir yaptı gene..

Ufak Bir Editlemede Bulunacağım...

Şarkının 1 : 10 Ve 1 : 30 Bölümünü Dikkatlice Dinleyin...

Şuan Piyasada Bulunan D&B Türevi Şarkıların Bir Çoğunda Bu Tınılar Mevcut.

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 00:04 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 00:19 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle kenan doğuluya laf edenlere sadece gülüyorum..adamın kalitesi gayet ortada..türkiyde müzik bilgisi olan nadir popçulardan..

gelelim şarkıya..şarkıyı niye bu kadar kötülediniz açıkçası ben anlayamadım?gayet de eurovision için biçilmiş kaftan..kendi fikrim bu larkı ilk 3e girer..şimdi bana herkes laf sokacak ama bu kadar yıldır eurovisiondan bişi anladıysam bu tam bi eurovision şarkısı..
ayrıca bence de sertab erenerin şarkısı çok ama çok kötüydü 1. oldu..bu şarkı ondan çok daha iyi bence

redalhoor..mtv konusuna katılıyorum..ama bunun neresi kötü onu anlayamadım??
iyi bir sahne çalışmasıyla 1. bile olabilir..
herkes bana oha diyecek ama yarışmanın olduğu gün göreceksiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Parça Eurovision İçin Normal Sayılabilir...

Ama Beni Üzen Parçanın Türklerin Tarzından Birşeyler Katmaması...

Ben Bu Şarkılar Dinlendiğinde... İnsanların..

''Türklerin Müziğe Bakış Açısı Güzel, Hoş Ve Farklı Tınılar Var Gayet Başarılı '' gibi cümleler sarfetmesini isterim..

'' Türkler Yabancılardan Çalmış Oldukları Gamlarla Eurovision'u Kazandı'' Demelerini Değil..
Sosyal ağlarda paylaş

TEBRİKLER KENAN! SÜPERSİN! SÜPER BİR ŞARKI! Şimdiden söyleyeyim birinci biziz!!! 12 PUAN!!!HARİKA HARİKA HARİKA!
In English;
Compliments Kenan! You're super. It's a super song! I must say already we're the champion!!! Wonderful, wonderful, wonderful! 12 Points!!!

klsdjfksdf... Comment'lere bakınca bunu gördüm yarıldım.
Sosyal ağlarda paylaş

Aha gecen sayfada bahsettigim yarismadaki The Ark performansi, bunla yarisacaklar Eurovision'da.
Iyi valla baya acikcasi, Ola Salo etkeni de var tabi : P

http://youtube.com/watch?v=6oKXIAqwujo

Finlandiya yine metal yapmis, female fronted : ) Guzel de valla aslinda da bu kayitta igrenc performanslari

http://youtube.com/watch?v=miuNbh1j_wY

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 04:25 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...