dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Dreamweaver ile yapılan basit bir sitede header olarak tepede duran resmin her yüklemede değişmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Hatta her yüklemede yazıların rengini, arka fon rengini falan değiştirebilmek mümkün gördüğüm kadarı ile. Nasıl yapılıyor bilen, küçük bir kod bağışında bulunabilecek(?) biri var mıdır? not:demek istediğimi bu sitede görebilirsiniz. Siz F5'e basın yeter.. o değişir... Pouet.org'da da benzer bir şeyler var.. CSS'ye ekleyceğim küçük bir kodla hallolur mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 CSS ile yapılabileceğinden emin değilim. Script dilleri ile rahat yapabilmen lazım. O linkini verdiğin sitede php ile yapılmış. Büyük ihtimalle rastgele bir sayı üretiliyor ve ona göre bir css yükleniyor. Php kullanmayacaksan Javascript ile de yapılabiliyordur sanırım. Nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok, ama bunun hakkında tutorial'lar okumuştum eskiden. EDIT: google'a html random image yazdığım gibi gelen ilk link İşine yarar sanırım. [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 19:34 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mirage dogru sölemiş bende kodu vereyim :D $resim[0] = "resim1.jpg"; $resim[1] = "resim2.jpg"; $resim[2] = "resim3.jpg"; srand(time()); $sayi = (rand()%3); echo ""; ?> Uygun yere koyarsan işine yarayacaktır. Bu php Olanı. Birde netden bulduklarım var Asp ve javascript olarak. ASP: RANDOMIZE LowestNumber = 1 HighestNumber = 4 RandomNumber = Int((HighestNumber-LowestNumber+1)*Rnd+LowestNumber) SELECT Case RandomNumber %> HighestNumber = 4 daki 4 ü kaçtane veriyi rasgele yazdırmak istiyorsanız ona göre değiştirin case leride ona göre ayarlayın Javascript: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 yukarıdaki javascript'i beğenmedim ben =P çok fazla if sorgusu var. şöyle aşağıdaki gibi bir şey daha temiz oldu sanki ;) italik yazılar opsiyonel, resme link kullanmak isteyenler için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Javascript bilen insan ayrı oluyo tabi :D Ben bilmediğim için alıntı yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ben de ilgiyle gelişmesini izliyorum.. canlı gibin, habire deişiyor durduramıyoruz efendim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Racta'nınki daha güzel duruyo tabi. Böyle daha bi crossplatform. Arkaplan da benden olsun. yanlış varsa düzeltin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar