cenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 GAYREEKS bu videodaki çocuk en rezili. kesinlikle en kötüsü. ilk seferinde gülemedim bile çünkü neremle güleceğimi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=vGDqyVzm4J8 budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 gayreeks videolarını izlerken utandım.zamanında kutlamalarda bayrağına basmayıpta dostluk kültürümüzü yansıttığımız komşu ülkemize kendini bilmez ülkü ocakbaşı gençliği tüm seviyesizliğini sergiledi.Atatürk resminin fonunda osmanlı müzikleri,padişah fotoğrafları,spastik çocukların küfürleri.Redhouse karıştırıp bulduğu tüm küfürleri sergileyip bundan zevk duyan aşşağılık insanlar çoğalmaya başladı.Böyle Türklerle dost olacağıma bilgili yunanlıyla kardeş olurum. biz böyle insanlar değildik,niye değiştik acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Apache +1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 gerçekten cok komik yarildim AHAHA http://www.youtube.com/watch?v=AXtd4KX7XfM [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 19:53 tarihinde, spompas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 hiç komik değil ,eline her kamera alan gerizekalı birşeyler yapacaksa bu ülke de ben artık yaşayamam burada. Apache +milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 biz boyle olmadik, yeni nesil boyle dogdu.. eski nesil halen eski nesildir. eski ulkuculer, eski solcular bi cogu halen kendi seviyesinde.. bu da zaten uzun sureden beri olan bilincli uygulanan bir politikanin sonucu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar