-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Yavaş yavaş metal ve rock'tan jazz'a kaymaya başladı sanırım müzik zevkim. Miles Davis, Esbjörn Svensson Trio, Yansımalar, Nekropsi, Telvin gibi gruplar/sanatçılar arıyorum. Bu tarz jazz, jazz etkileşimli veya füzyon türü bildiğiniz sevdiğiniz isimler var mı? Gitarın bolca kullanılmasıda aradığım özellikler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 gitar kısmını bir kenara bıraktım, modern jazz vs. olayından gireceğim. Esbjörnü yazmışsın zaten, favorilerimdendir kendisi. Tord Gustavsen Trio Medeski, Martin & Woods Keith Jarrett Erik Satie Erik Truffaz Aziza Mustafa Zadeh tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Keith Jarrett'i sevdim. (: teşekkür zaugna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 django reinhardt direk.nesi varsa indir. ^^ aynı şekilde frank gambale. [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 17:31 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 hymn seninkileride deniyecem ama daha deniyecek yer bulamadım, indiricek /: bir arkadaşım pat metheny diye bir adamı önerdi bana. öve öve bitiremedi. çok iyi diyor. isterseniz bir bakıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 robots in disguise??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Lifeline Quartet Muartet Beady Belle Chick Corea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Gotham Project vardı benim bildiğim.Bir de sorum olacaktı.Acid Jazz nedir?Ne değildir?O konuda bizi aydınlatabilecek birileri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Quartet Muartet'i gitar hocamdan duymuştum 5-6 ay önce kursa ara vermeden önce yaptığımız bi iki sohbette... Türk gruptu sanırım.. değil mi? Cd'lerini nerden bulabilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar