Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Yok be acaip kaslilar, pek bi hoslar aslinda asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Penth senin için blood elf char açarım... Yeterki cyb0r yapalım... Gerçekten gay bir ırk, orc kadar onurlu bir ırk görmedim ben warcraft lore'da... DEATH AND HONOR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Orcların "karısı" bile bunlardan kaslı beah! =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ya acikcasi blizz hikayeye gore oyundan ziyade oyuna gore hikayeye gecti. neredeyse tum serverlarda acayip dengesizlikler var horde - ally oraninda. warcraft hakkinda bilgisi olmayan bi cok kisinin "iyi taraf" olma adina ally actigi ortada zaten. biraz denge gelsin diye blizzard'in bir baska super isi. mesela daha once hic birseyler isteyenlere denk gelmezdim. olsa bile cok cok nadir olurdu (orgrimmar da lend me some money pls diyenler haric) ama artik ne zaman uc'e gitsem kesim 4-5 pm geliyor money pls item pls bilmem ne pls. ne zaman /who ceksem bir bakiyorum hepsi blood elf (cogu rogue felan). bir tek paladin acanlar normalimsi, zaten onlarinda ne amacla actigi ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Benim gördüğüm 60-70 arası bloodelflerin çoğu paladindi. Horde'un paladin özlemiyle racial interruptın birleşmesi draenai shamandan beter. Bloodelfler kendi aralarında factionlara ayrılmış halde. Horde'da olanlar nedir ne değildir neden horde olmuşlardır bir bilgim yok, herhalde bloofelf başlangıç mekanında npcler söylüyordur. Kaelthas'ın elfleri bir başka faction halinde ve onlardan ayrılan Scyer elfleri, onlar da ayrı bir taraf olmuş. Bir de bling-bling orcları var, o bambaşka bir hikaye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Güya ıllidana karşı lady sylvanas yanında katıldılar işte horde'a ama rp serverında oynayan birisi olarak söylüyorum, undeadlerden daha fazla dalga geçilen bir ırk daha olmaz bu oyun tarihinde. Adamları sırf elf oldukları için raide almayanlar biliyorum, guildlerin çoğunda zaten ırk ayrımı var bizim serverda. Olmaları gerektiği gibi bir kenarda kaldılar ama bir heves gay char açıp horde olan yeni yetmelere olan oldu. Adamlar kasıp 2-3 haftada lvl 70 char yaptılar ama resmen ezik muamelesi görüyorlar ki bu davranışın arkasındayım. Yanlış anlama olmasın kişisel bir durum değil tamamen rp haha [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 03:16 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar