Nefr Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 fransızca öğren. önce git http://www.languageguide.org/francais/ den ufak ufak çalışmaya başla, sararsa ideefixe'ten falan tell me more ya da ona benzer birşey al, en son http://www.verbalplanet.com a git, bir hoca beğen kendine, online derslerle ilerlet fransızcanı. nasıl? edik: bu arada eğer niyetlenen olur ise, hemen her dilde yapmak mümkün bunu tabii, yalnız son adım olan online öğretmen hikayesi için ingilizce ders almanız lazım, bildiğim kadarıyla türkçeden online dil öğreten pek yok ama hemen her dili ingilizceden öğrenme şansı var. birde son not; eğer eğitim seti alacak olursanız hemalhemsattır efenim gittigidiyordur türevi sitelere göz atmakta fayda var; muhtelif kampanyalardan kalan setleri falan üçte biri beşte biri fiyatına almak mümkün [ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 04:42 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 blackchaos ben topic açsaydım birebir aynı şeyleri yazardım :) kendimden şüphe ettim acaba başka bi account alıp yazdım mı böyle şeyler diye :D cevap bulursan sorunlarına beni de kurtar madem bukadar aynı durumdayız :D not: adım sina değil bitek o fark var şimdi farkettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Nefr saol bu çok mantıklı ben bu şekilde italyan.com dan orta derecede italyanca öğrendim ama daha fazla ilerletemedim. Böyle birşeyler arıyordum. Fransızca ya pek sıcak bakmasamda dil dildir denemek lazım. Online ders olayı iyimiş. Hmm başlayabilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Japonca öğren. Çok eğlenceli.. Hiragana ve Katakana ezberle cümle yapılarını ezberle sonra kanji ezberle zamanla iyice kazınır kafana hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 italyancamı ilerletmeye karar verdim. Şimdi yeniden bi üstünden geçiyorum bi iki site daha buldum ordan derslerle ilerliicem. Gidip bugun yarın bide kitap alırım tamamdır =) ama bu günde max.3 saat i alır bişeyler daha bulmak lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar