ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Rogue için çalışan güzel bir swap addonu varmı acep bulamadım ben =( ;Buldum / Itemrack [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 06:33 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 kuramadım ben bu addonu nasıl kurdu nanlatsana bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Kuramadım derken? Sorununu daha açıklayıcı yazarsan yardım edebilirim sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 verdigin linke girdim ve itemrack-1-99 isminde bir dosya yüklendi. bunu nereye atacagım. eski kullandıgım addonun orayamı yoksa ayrı bir yeremi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Zipin içindeki ItemRack klasörünü x:World of WarcraftInterfaceAddOns (x wow'un yüklü olduğu sürücü) altına kopyala eğer eskiden ItemRack kullanıyorsan önce onu sil sonra bunu kopyala yerine... oyun içinde /Itemrack help ilede nasıl kullanabileceğini öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 çok saggol hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Zipin içindeki ItemRack klasörünü x:World of WarcraftInterfaceAddOns içine yükledim. fakat daha önce ben bir addons yüklemiştim onun içinmidir ki /itemrack help yazınca komut çalışmıyor ve kullanamıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Hazır addon konusu acılmısken bende sey sorcam benim ct raidi aktif edince targetlar gözükmüo neden olabilir bu bilen varmı ? [ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 10:51 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 @gift15h Abi oyuna girmeden önce karakter ekranında addonun aktif olduğundan emin ol.(Load out of date addons seçeneğini aktif edip dene) @ovchinnikov Bende bir sorun yok sitesinden son packi indir birde wtf altındaki eskiye ait savedveriables dosyalarını sil CT ye ait olan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar