Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Uo haric multi oyun önerileri alabilir miyim ? s1k1ld1mda bu aralar VE alla ask1na türkçe char lar nie çö1km1yor bende[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Requiem: Avenging Angel oyna :) olmadı Q2 atalımbir iki el :)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Walla şu an çok sıkıldım diyosan aklıma oyun gelmedi daoc fln dışında gel K.O.C oyna second ageye geçti sayfa yavaş açılıyo tek sorun o gel benim linkimle başla internetten oynanıyo... K.O.C[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Singleplayer olaraktan Blood oyna. Multiplayer olaraktanda Q2-3 oyna derim ben.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 bir sürü topic var hoca. şimdi sen bu topici açman gereksiz olmuş. hem burdaki tavsiyeleri diğer topiclerde göremiyoruz, hem topic kalabalığı oluyor, hem de hangisine cevap verceğini şaşırıyorsun. zaten bir topice cevap verdim ona bak sen.[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ya hocam sana demedim mi jedi academy i oyna die:)))ben sana weriyim bi ara istersen cdyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ben de dedim hatta adam 10 dakika mesafede ama kaldıramıo arkasını dinlemio beni halbuki bi üşenmese gelse ne oyunlar görecek[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar