Redogski Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Bayanlar ve kendini bayan hissedenler!Dünya kadınlar gününüz mubarek olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 bunu da senin kutlaman ayrı bir ironi olmuş geylord, haha neyse efendim kutlu olsun kadınlarımızın günü sözlerimi bitirmeden önce 1 gün değil 365 gün kadınların günüdür demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Ehue "Dünya X Günü" olayını hiç anlayamamışımdır ben... Ne oluyor şimdi Dünya Kadınlar Günü olunca? Bütün dünyanın dikkati birden kadınlara mı çekiliyor? Bugün kadınlar dövülmüyor mu? Ölmüyorlar mı ya da? Olayı nedir yani? [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 00:31 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ayh teşekkurler teşekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 kadına kalkan eller kırılsın.kadını meta olarak gören barzolar yurtdısına gübre diye verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 @Asteroth:kutlasan eline mi yapışıcak ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Ben tek tek kutluyorum, merak etme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 kutlu olsun da olmasına, kadınlar günü var erkekler günü yok mu? ya da var bizim mi haberimiz yok. nerde lan bu eşitlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/International_Men's_Day ahanda eşitlik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 said: kendini bayan hissedenler! Redogski, kadınlar günün kutlu olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ya öyle olmaz. kadınlar günü ile eşleşsin diye her ülke kafasına göre bi tarih sallamış ki türkiye de yok bunların arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 kadınlar gününüz mübarek olsun ellerinizden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 eheh eheh tesekkur tesekkur kadikoyde bisiler vardi o gun cok kalabalikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 hass incubus konseri bu aksam :S kankam roadtriplere gitti gelmemek uzere, ben 34 saattir uyumadim =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 redogski kız arıo sanırım eha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 kutlu olsun reddog kızını coktan buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 o zman ona yaranıo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 kadınların hakları var kutlayabiliyorlar.. Bizim bi hakkımız yokki günümüz olsun.. peah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Kadinlar gununu kutlayan ve savunan kadinlara da selam ediyorum buradan. Kadinlar gunu demek, kadinlar farkli demek yahu. Esitlikten yana olsalar boyle birseyin aslinda kendilerini "digerleri" yaptigini anlarlar ve boyle birseyi savunmazlar da, ah iste o kivircik sacli gozluklu cakma feminist ablalar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 doğum günüm ayrıca :D kötü bir şey iğrenç espri kabiliyetine sahip kişiler bunu aleyhime kullanıyor her sene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 İ* Melih Gökçekin süper bir afişi vardı metro da. Kadın sığınma evi açılıyor ! Tüm kadınlarımızın 8 mart hede si kutlu olsun diye. Öeh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Kadın aktivite merkezi var izmirde ya ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar