Redogski Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Bayanlar ve kendini bayan hissedenler!Dünya kadınlar gününüz mubarek olsun...
kingpin Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 bunu da senin kutlaman ayrı bir ironi olmuş geylord, haha neyse efendim kutlu olsun kadınlarımızın günü sözlerimi bitirmeden önce 1 gün değil 365 gün kadınların günüdür demek istiyorum.
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Ehue "Dünya X Günü" olayını hiç anlayamamışımdır ben... Ne oluyor şimdi Dünya Kadınlar Günü olunca? Bütün dünyanın dikkati birden kadınlara mı çekiliyor? Bugün kadınlar dövülmüyor mu? Ölmüyorlar mı ya da? Olayı nedir yani? [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 00:31 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ]
Apache Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 kadına kalkan eller kırılsın.kadını meta olarak gören barzolar yurtdısına gübre diye verilsin.
Redogski Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 @Asteroth:kutlasan eline mi yapışıcak ? :D
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 kutlu olsun da olmasına, kadınlar günü var erkekler günü yok mu? ya da var bizim mi haberimiz yok. nerde lan bu eşitlik.
dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/International_Men's_Day ahanda eşitlik ^^
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 said: kendini bayan hissedenler! Redogski, kadınlar günün kutlu olsun!
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ya öyle olmaz. kadınlar günü ile eşleşsin diye her ülke kafasına göre bi tarih sallamış ki türkiye de yok bunların arasında.
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 kadınlar gününüz mübarek olsun ellerinizden öperim
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 eheh eheh tesekkur tesekkur kadikoyde bisiler vardi o gun cok kalabalikti
Dela Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 hass incubus konseri bu aksam :S kankam roadtriplere gitti gelmemek uzere, ben 34 saattir uyumadim =((((
bosphorus Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 kadınların hakları var kutlayabiliyorlar.. Bizim bi hakkımız yokki günümüz olsun.. peah..
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Kadinlar gununu kutlayan ve savunan kadinlara da selam ediyorum buradan. Kadinlar gunu demek, kadinlar farkli demek yahu. Esitlikten yana olsalar boyle birseyin aslinda kendilerini "digerleri" yaptigini anlarlar ve boyle birseyi savunmazlar da, ah iste o kivircik sacli gozluklu cakma feminist ablalar :/
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 doğum günüm ayrıca :D kötü bir şey iğrenç espri kabiliyetine sahip kişiler bunu aleyhime kullanıyor her sene :D
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 İ* Melih Gökçekin süper bir afişi vardı metro da. Kadın sığınma evi açılıyor ! Tüm kadınlarımızın 8 mart hede si kutlu olsun diye. Öeh yani
Öne çıkan mesajlar