by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Bunun mantığı nedir acaba ben anlayamadım. Yani sen üniversiteye sınavsız giriyorsun elektrik okuyorsun ve sözleşmeli olarak Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayar/Donanım Bölümü öğrencilerine Programlama Dersi veriyorsun. açıklama yapabilecek olan var mı acaba.. teşekkür ederim .. saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 impossible is nothing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 sözleşmelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 biraz bilgisi varsa olabilir. iktisat hocasının visual basic dersine girebilmesi gibi ki süper anlatırdı hoca yani. bilgisi varsa ve eğer boşluk varsa o saatte onu koyabilirler yerine normaldir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Programlamayı gözünüzde büyütmeyin. Ben 2 yılı aşkın süredir Almanya'da Kaiserslautern Teknik Üniversitesinde bilgisayar bilimleri okuyorum. Okulda tek programlama dili öğretilmedi. Dünyanın çoğu yerinde de üniversitelerde programlama dili öğretilmiyor. Programlama temeli, programlama teorisi ve yazılım mühendisliği öğretiliyor. Ama bunlar programlamayla, daha doğrusu "oturup kod yazmayla" farklı şeyler. Bir programlama dili, kursa giderek yada sağlam kaynaklarla çalışarak öğrenilebilecek, hatta çok iyi öğrenilebilecek bir şey. Bunun için üniversite okumanız gerekmiyor. Türkiye'nin en gelişmiş C/C++ derneklerinden birinin (abim gitmişti, tam ismini bilmiyorum) kurucusu ve yöneticisi de inşaat mühendisidir belirtmek isterim. [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 19:47 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar