Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Varmı yen gruplar keşfeden?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cocorosie Notwist ve the postal service'e +1 derken
frou frou, lali puna, au revoir simone, mum, boards of canada ve northern picture library tavsiye ediyorum
^_^

bir de the knife
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bazıları çoktan keşfetmiştir belki ama =)

The Birthday Massacre
Yeah Yeah Yeahs
She wants revenge
The Automatic
The Futureheads
Portishead
Blowout
Enslaved(zaten yazılmış)

vs.
Mesaj tarihi:
Porcelain and the Tramps isimli Scorch'un verdiği grup da fena deilmiş elektronik ezgileriyle rockıyla böle bi deişik olmuş bazen sesini Gwen Steffani'ye benzetiyorum ama geçiyo sora :)
Mesaj tarihi:
Stabbing Westward;

endüstriyel metal yapmakta bu amcalar. ortamda dinleyince sinerji yaratan şarkıları var, içinde bolca elektronik öğe olmasına rağmen ben bile epey sevdim. aslında yeni sayılmaz aylardır dinlemedeyim.

kasabian;

bunu özellikle black sana tavsiye ediorum hehe. ben bunu da epey sevdim. rockn roll yapar bu dayılar da, ben yeni keşfettim. bu günlerde rockn roll diyip ortaya atlayan adamlar görmek çok hoş. bu grup da onlardan.
Mesaj tarihi:
- Diabolical Masquerade [Katatonia cdmin içinden çıktı çok şaşırdım dinleyince hoşuma gitti biraz. Ama gürültülü gelebilirler. Melodileri ve ritmleri hoş.]
- Ethereal [Fear of the Dark coverlarını dinledim bir tek ama hoş bir gruba benziyor. Keman, klavye filan hoş yani güzel =P]

Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Daha yeni farkettim de ben cidden epey grup biliyormuşum yahu =) Darklyrics'ten baktığım listeye göre konuştum =P

[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 20:15 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
nightrage var melodik death, inflames'e çok yakın bi tarzı var. her melodik death sever denesin bence.

şunu deneyin mesela, grubun kendi sitesinde yayınladığı şarkılardan birisi;

daawnlood

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 15:51 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ]
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Frost
http://www.myspace.com/planetfrost

Karnivool

http://www.myspace.com/karnivool

Progressive/Alternative rock ikiside.. harika gruplar herkese tavsiye...
Mesaj tarihi:
Mutlaka ama mutlaka Dream Evil dinle derim. Heavy Metal'in yeni nesli ve Power ile harmanlanmış hali. The Prophecy, Heavy Metal Jesus (H.M.J) Chasing The Dragon, The Book of Heavy Metal harika parçalarından bikaç tanesi. Gerçekten başarılı yeni gruplardan.
Mesaj tarihi:
Dory'nin yayını saolsun

sylvan ve everon keşfettim baya severek dinliyorum

onun dışında 1-2 ay önce Aeon Spoke ve COG keşfetmiştim onları dinliorum sürekli.

bu aralar pek keşfetme zamanında değilim de şöle ilham kaynağı olacak 1 post rock grubuna hayır demem
  • Yeni Oluştur...