dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Cocorosie Notwist ve the postal service'e +1 derken frou frou, lali puna, au revoir simone, mum, boards of canada ve northern picture library tavsiye ediyorum ^_^ bir de the knife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 how like a winter blazing eternity autumnal doom kalite :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Bazıları çoktan keşfetmiştir belki ama =) The Birthday Massacre Yeah Yeah Yeahs She wants revenge The Automatic The Futureheads Portishead Blowout Enslaved(zaten yazılmış) vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 The Faceless adlı Amerikalı technical death metal grubunu dinlemeye başladım.Tek albümleri olan Akeldama'yı 2006'da çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 where angels fall diye bişi buldum tek albümleri var böle gothic-senfonik bişi fena değil tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Porcelain and the Tramps isimli Scorch'un verdiği grup da fena deilmiş elektronik ezgileriyle rockıyla böle bi deişik olmuş bazen sesini Gwen Steffani'ye benzetiyorum ama geçiyo sora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Stabbing Westward; endüstriyel metal yapmakta bu amcalar. ortamda dinleyince sinerji yaratan şarkıları var, içinde bolca elektronik öğe olmasına rağmen ben bile epey sevdim. aslında yeni sayılmaz aylardır dinlemedeyim. kasabian; bunu özellikle black sana tavsiye ediorum hehe. ben bunu da epey sevdim. rockn roll yapar bu dayılar da, ben yeni keşfettim. bu günlerde rockn roll diyip ortaya atlayan adamlar görmek çok hoş. bu grup da onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ben hep eski dinnediklerimi dinnedim galba. bi dragonforce dinnetti bi arkadaş o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Portecho =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 - Diabolical Masquerade [Katatonia cdmin içinden çıktı çok şaşırdım dinleyince hoşuma gitti biraz. Ama gürültülü gelebilirler. Melodileri ve ritmleri hoş.] - Ethereal [Fear of the Dark coverlarını dinledim bir tek ama hoş bir gruba benziyor. Keman, klavye filan hoş yani güzel =P] Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Daha yeni farkettim de ben cidden epey grup biliyormuşum yahu =) Darklyrics'ten baktığım listeye göre konuştum =P [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 20:15 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Andromeda, guzel bişeymiş bugun dinledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 havayoth var vintersorg un yan projesiymiş sanırım. Çok güzel şarkılar var dinleyiniz. teloan çok hoş mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 The String Quartet; Bazi gruplarin, bazi sarkilarini enstrumantal olarak yeniden yorumluyorlar. Tribute to Tool albumunu dinledim. Super degil, ama alternatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Great Lake Swimmers, var, Acoustic-Indie sevenlere. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 03:20 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 nightrage var melodik death, inflames'e çok yakın bi tarzı var. her melodik death sever denesin bence. şunu deneyin mesela, grubun kendi sitesinde yayınladığı şarkılardan birisi; daawnlood [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 15:51 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Yazıldımı bilmiyorum ama. Five Finger Death Punch. Örnek bir parça: youtube.com/watch?v=r3zrJyNgyNQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 The Dø www.myspace.com/thedoband Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 triangle sun arkadaşlar google'a kaydettirmemişler galiba sitelerini buradan dinleyebilirsiniz örnek parçaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Frost http://www.myspace.com/planetfrost Karnivool http://www.myspace.com/karnivool Progressive/Alternative rock ikiside.. harika gruplar herkese tavsiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plasticmouth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Pırokşi said: The Dø www.myspace.com/thedoband on my shoulders(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Tuatha De Danann irlandalı folk metal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Grup değil de, Mickey Avalon - My Dick dinleyin, dinlettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mutlaka ama mutlaka Dream Evil dinle derim. Heavy Metal'in yeni nesli ve Power ile harmanlanmış hali. The Prophecy, Heavy Metal Jesus (H.M.J) Chasing The Dragon, The Book of Heavy Metal harika parçalarından bikaç tanesi. Gerçekten başarılı yeni gruplardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 fffm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Dory'nin yayını saolsun sylvan ve everon keşfettim baya severek dinliyorum onun dışında 1-2 ay önce Aeon Spoke ve COG keşfetmiştim onları dinliorum sürekli. bu aralar pek keşfetme zamanında değilim de şöle ilham kaynağı olacak 1 post rock grubuna hayır demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar