jestergod Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 evet son yaklasık 20 gün ve sonra oyunun tam sürümü acılacak 30 temmuzu heyecanla beklioruz arkadas grubu olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A_V_E_N_G_E_R Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 güzel bir oyuna benziyor ama tarz olarak beğenmedim. bu tarz, çocukken izlediğimiz japon çizgi filmleri gibi olan oyunları pek beğenmiyorum. yine böyle başka 1-2 oyun daha vardı ama isimleri aklıma gelmedi. bana göre deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 free olmasınıda hesaba katarsak, knight, silkroad gibi dandik oyunlara basan ve en azından yazın zaman geçirme amaçlı oynanabilecke bir oyun, potans,iyeldie var ben begendim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 oyunun adult lara yönelik olması, muhtemelen şimdiye kadar hicbir mmo da görülmemiş gore kan ve vahşet sahnelerine sahip olacak olması benide heyecanlandırıyor açıkçası. çıktığı an kasmaya başlarım bende :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 hangi acidan adultlara yonelikmis bu oyun, ilgimi cekti bak simdi sen bunu soyleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Oyun 17+ sadece biraz kan efekti var. Başka bir atraksiyon yok. 6 Mart da CB sini kapattılar 30 temmuzda OB açacaklar. Ne kadar ciddi bir firma gerisini siz düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 valla forumlarda argo konuşmak falan serbest 18+ yazıyor. ben acclaimin 9dragons unu oynuyorum. f2p olarak gayet memnunum hem oyundan hem firmadan. tek sıkıntım bazen lag cekilmez oluyor özellikle duble exp saatlerinde. 2moons tanda ümitliyim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Ben CB sini oynadım. Eğlenceli bir oyun ama umutlu değilim ben pek. CB süresince lag sorununu çözemediler. Deli gibi dupe yapıldı hiç bişi yapmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ''Deli gibi dupe yapıldı hiç bişi yapmadılar'' Bu ve oyunun görünüşü bana ROSE online'ı hatırlattı ,rose online betadada dupe ayyuka çıkmıştı birde merak diyorum ,rose ,Flyff ,dekaron (2moons) aynı motorumu kullanıyorlar yoksa?Neyse umarım sonu rose online'a (international versiyonuna)benzemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 2. bir silkroad online vakasi. duperi botcusu dolacak akli olan uzak duracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Yarın açılıyor, haber edim dedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 cabal online fos cıktı birde şunu oynayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 F2p olduguna gore muhakkak firma bir yerden para kazanmak isticek gunumuzde ne ucretsiz.Iste ne olucak millet hucum edicek niye War yada AoC gelene kadar maksat ugrastiricak bir sey olsun dicek herkez.Ucretsiz bir oyundan gelecek beklemek hata olur zaten..Ama sonucta herkezin keyfine kalmis bi olay bencede eger oldurucek zamaniniz varsa deneyin derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Cabal fos olurmu yaf. :D Biz oldukça eğleniyoruz, 114 lvl warriro var 100 lvl wizard var 113 lvl FB var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bence denemeye bile degmez oyniyanlarin cogu kinight online tayfasi,oyunda zaten sovalyem online la cabal online karisimi bir sey aslinda pek bir sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 valla hunteri actim lvl 15 yaptim. gayet eğleniyorum an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 22 hunter var bendede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Acclaim in böyle bir takım MMO girişimleri var bir diğer deli oyunuda Dance online mesela. Çılgınlar gibi dans ediyorsun girip :P Two Moons duymuştum arada Tales of Pirates denedim 3 saat sürdü sıkılmam birde buna bakayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ign Muho benim 32 oldu hunterim. %90 Asray dayim elimden geldiğince yardimci olurum zira oyun karişik olabiliyor kimi zaman :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 baslasammı baslamasammı diye düşünüyorum hele şu hızım 1024 olsun indirip oynamaya başlayacam ama japon serverinda pek beğenmemiştim gerçi hic gorevde yapamamıştım onda :D bos bos canavar kesiyordum umarım hoşuma giderde bos zamanlarımı harcıyacak birşey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bundada sürekli yaratık kesiyoruz herhalde. level 15 oldu doğrudüzgün quest yok bişey yok hala. Sürekli yaratık keserek mi level atlıycaz hiç mi questlerden exp gelmiyor. Bide kes kes nereye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 exp veren questler zaten 50 tane sundan yada 100 tane şundan öldür diyor ama reward olarak %20-%30 civari exp veriyor gayet güzel oluyor. öyle wow daki gibi questler beklemeyin yani :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yaw ben boş boş yaratık kesmeyi sevmiyorum :( sıkıyor bir süre sonra pvp si nasıl bari güzelmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 pvp si uo gibi isteyen istediğine saldırabiliyor lvl 15+ alanlarda (ctrl ye basarak). player öldürünce isim kirmizi oluyor ve herkes normal şekilde saldırabiliyor. kestiğin adami lootlama falan gibi bişiy yok henüz. pk lığın bokunu cikarana jail var 4 ila 10 saat gercek zamanli online kalmak gerekiyor jaildan cikabilmek için. yanliz daha oyunun başı olduğu icin dengesizlikler var. lvl 60-70 gibi tüm classlar dengelenmeye başladiği için an itibariyle hizli atağa sahip karakterler karşidakini cok zorlanmadan kesebiliyor. oyun cok ağır grind gerektirecek gibi görünüyor özellikle ilerki levellarda şahsen bende muhtemelen 60 i 70 i görmeden bayabilirim su exp ratelerle :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ben war veya aoc cikana kadar beles bir sey araniyordum. 2moons bekledigimden guzel cikti. controller biraz ters gelse de alistim sonra. fakat felaket grind gerektiriyo sanki :) Blades serverindayim. isim Dextra Lv10 warrior :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar