Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2Moons

Masteis

Öne çıkan mesajlar

''Deli gibi dupe yapıldı hiç bişi yapmadılar''
Bu ve oyunun görünüşü bana ROSE online'ı hatırlattı ,rose online betadada dupe ayyuka çıkmıştı birde merak diyorum ,rose ,Flyff ,dekaron (2moons) aynı motorumu kullanıyorlar yoksa?Neyse umarım sonu rose online'a (international versiyonuna)benzemez
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
F2p olduguna gore muhakkak firma bir yerden para kazanmak isticek gunumuzde ne ucretsiz.Iste ne olucak millet hucum edicek niye War yada AoC gelene kadar maksat ugrastiricak bir sey olsun dicek herkez.Ucretsiz bir oyundan gelecek beklemek hata olur zaten..Ama sonucta herkezin keyfine kalmis bi olay bencede eger oldurucek zamaniniz varsa deneyin derim..
Sosyal ağlarda paylaş

baslasammı baslamasammı diye düşünüyorum hele şu hızım 1024 olsun indirip oynamaya başlayacam ama japon serverinda pek beğenmemiştim gerçi hic gorevde yapamamıştım onda :D bos bos canavar kesiyordum umarım hoşuma giderde bos zamanlarımı harcıyacak birşey olur
Sosyal ağlarda paylaş

pvp si uo gibi isteyen istediğine saldırabiliyor lvl 15+ alanlarda (ctrl ye basarak). player öldürünce isim kirmizi oluyor ve herkes normal şekilde saldırabiliyor. kestiğin adami lootlama falan gibi bişiy yok henüz. pk lığın bokunu cikarana jail var 4 ila 10 saat gercek zamanli online kalmak gerekiyor jaildan cikabilmek için.
yanliz daha oyunun başı olduğu icin dengesizlikler var. lvl 60-70 gibi tüm classlar dengelenmeye başladiği için an itibariyle hizli atağa sahip karakterler karşidakini cok zorlanmadan kesebiliyor.
oyun cok ağır grind gerektirecek gibi görünüyor özellikle ilerki levellarda şahsen bende muhtemelen 60 i 70 i görmeden bayabilirim su exp ratelerle :P.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...