Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bizim mantığımız ile

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Esas olan zihniyet arkadaşlar sorunları köklü halletmeye yönelik girişimde bulunmayan yönetim araçları malesef sorunu ortadan kaldırmayı yeğliyor. Yasaklamak sorunu çözmek değildir sorunu gözlerden uzaklaştırmaktır.

Ardından bunuda gayet iyi destekleyen saf genç zihniyet onları haklı çıkarıyor tabiki. Tepkiyi tutup duygusal olarak kendi elinin uzanabildiği küçük çevresine göstermesi malesef hiç kimseyi ilgilendirmiyor. Pasifleşme budur. Sivil toplum örgütleri denen mevhum bu nedenle vardır.

Aynı düşüncede olan insanlar bir araya gelip seslerini daha gür duyurmalıdır ancak önce ortak bir payda bulmak gerekir tabii...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
...Esas olan zihniyet arkadaşlar sorunları köklü halletmeye yönelik girişimde bulunmayan yönetim araçları malesef sorunu ortadan kaldırmayı yeğliyor...

hehe... interneti toptan kapatmalılar diyosun yani ;)

[ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 14:08 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yakındır o da merak etme

Ayrıca sorunu kökten halletmek demek Yunan hükümeti ve halkı ile oluşturulan suni nefretin ortadan kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasıdır

Eğer bir şahıs suç işlemiş ise o kişinin cezalandırıldığından emin olacak gücü elinde bulundurmaktadır vs vs

[ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 14:11 tarihinde, SadButcher tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sürünmeye mahkum bir topluluğuz öyle ki bizim hukukumuza göre bir video paylaşım sitesi sanki videoyu hazırlayıp yayınlamış gibi gösteriliyor ve engelleniyor siteye giriş,

neyse girmek isteyenler http://208.65.153.253/ ip adrseinden girebilir.Ama login sorunu oluyor,

Ayrıca kablo olduğu için bende çalışmadı galiba ama arkadaşlar olduğunu söyledi.DNS ayarlarından dns'inizi 4.2.2.1 yaparsanız engellenen diğer tüm sitelere de giriş yapılabiliyormuş.

edit: DNS'le giriyorum bende :D

[ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 15:30 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...