Asteroth Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Şahsen yarın öbürgün okulu bitirip de işe girdiğimde takım elbisemin altına yine giymek isterim ben Opeth T-Shirt'ümü. Ergenlikte bu kadar göze sokulması sanırım "Bir gruba ait olma" isteğinden kaynaklanıyor. Özgüven eksikliği de eklenince, "marjinal olma" "göze batmaya çalışma" çabaları sonucunda da bu durum ortaya çıkıyor. Büyüdükçe ve geliştikçe, kısmen bu sorunlar aşıldığından, ama asıl önemlisi, daha büyük sorunlarla karşılaşıldığından (=P) bırakılıyor bu "I shit chain" tutumu. Ama tabii benimkisi sadece fikir yürütme, 22 yaşındayım ben daha, hala Hakan Peker dinliyorum. *Ateşini yolla bana rın rın rın*
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ahaha opeth man.. var tabi her daim "sert" kalanlar. yüzde düşük biraz ama var. Onun yerini daha çok seslilik alıyor ve bu iyi bir şey aslında bir yandan "maiden'ın yeni albümü indirdim, biraz fazla canlı kayıt gibi olmuş keşke vokaller daha clean olsaymış" falan derken diğer yandan "yaw acaip bi etnik grup buldum. he bi shangri la var ki dadından yenmez" diyebilmek ve "damien rice feat. lisa hannigan- 9crimes" dinleyebilmek harika bir şey. Müzik sonsuz bir şey. ve zevkli olan her şey gibi bunu da sınırsız ve sonsuz yaşamak en doğrusu. yaş sayacı ilerledikçe törpülenmek, keskinliğin azalması ve nihayetinde fanatiklikten uzaklaşmak sanırım. ama güzel bir şey bu..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 insanın kafası hayatında gereken şeylerle doldukça boş dolgu malzemelerine gerek kalmıyor
Caglar35 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 punkçı amca bilmem ama dedem pink floyd dinler. gurur duyarım kendisiyle.
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 norveçte bi arkadaşım çekmiş birinin fotosu böyle vansli kareli olan ayakkabı dar siyah paltolon kısa bi donu gözüken paltolon ve kucağında adamın oğlu oda böyle yetişiyor herifte dövmeler falan çok hoşuma gitmişti o foto ama bizde insanlar büyüdükçe garipleşiyor olmuyor gençliği gibi bakalım ben ne yapacam yaşlanınca bu dövmelerle
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 sallan yuvarlan bebeğim. bence biraz da yaşlılık hali var.mesela adam 70'ine gelmiş , opeth filan dinlese son ses , kulakları zarar görür.bu da olabilir hani.
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ağırbaşlılık dinlenmeyi gerektirir,çünkü haykırış ve isyan onları sıkar artık.bunlarla bi yere varamadıklarını anlarlar. dinlenmek istiyorlardır,enerjileri de pek yoktur öle bağırıp çağırmaya zaten,o tarz müziklere (dinlendiren)yönelirler akabinde.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 yani sonuç şudur ki 60ıma gelsemde bu müzikleri dinleyeceğim diyen tipler yalan oluyor.
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 hayat çok debdebeli ya,genelde yalan kılar o önergeyi. ama böle abla,dedelerden hiç kalmayacak diye bir şey yok diyemeyiz dimi ?
Volfied Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 emaleth ve babacum bitirmisti konuyu zaten ama millet hala anlamamis galiba :) dinlerler hala punklarini metallerini, oturup ben metalciyim dostum ah su riff lere bak bu soloyu baska nerde gordun be diyip kafa sallamazlar falan, eglenirler dinlerken, kafalari one geri gider belki ritme gore amma velakin muzik muziktir, kisilik belirtisi degil
AMO Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Alman Lisesindeki ingilizce hocamız kendisi de alman lisesi mezunudur . http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=62003302
Volfied Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Amo 37 yasindaki kadina teyze dedin, aman diyim bu forumda demiyoruz o yas gruplarina bisi *! Terliklerrrrr *
AMO Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Toplumun insanı normalize etme baskısına karsı gelen insanlarda mevcut bunu gostermek istemistim.Onun yasındakı cogu ınsan nası hıssettıklerı gibi diil de onlara dayatıldıgı sekilde yasıyorlar.Bu nedenle takdir edilesi bir insan bence.
Apache Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 yurtdısında gayette var.hep denir ya geri kalmıs sosyoekonomik sartlar heh o yuzden yok iste.bu sartlar toplumun ustunde baskı olusturuyor.o baskılarda olmaya calısanlarıda basıyor.
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Zamanında aynı şekilde düşündüğüm için belkide , normal karşılıyorum burdaki isyanları :P Hepiniz değişicek hatta sizden sonraki nesli yargılıcaksınız. Örnek biz eski tayfa olarak şuanki gençliği kayıp olarak nitelendirmekteyiz. Kendi aramızda bazılarını gördüğümüz zaman yazık diyoruz tıpkı bizden öncekilerin zamanında bize dediği gibi belkide :=) Zamana bırakın , değişiceksiniz nasıl olsa :p
paspatur Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 said: ...insanın kafası hayatında gereken şeylerle doldukça boş dolgu malzemelerine gerek kalmıyor... yaş ilerleyip sorumluluklar arttıkça insan gözü punk, rock pek görmüyo artık. Gençliğini punkçı olarak yaşayan bir zat, 25 yaşına geldiğinde takım elbiseli bir bankacı olup çıkabiliyor. Eğer bir rapstar, rockstar veya punkstar değilsen bu şekilde kabul görüp para kazanmam zor.(bu dğrudur demiyorum, ama böyle)
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 o değilde asıl emo lar ne olacak? emo nine-emo dede
Volfied Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 emolar punk metalhead ler gibi degil ki, emoluk buyumeni gerektiren bisi gecmesi icin. 30 yasina gelmis bi insan hala emoysa zaten yannizdir
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ehehe dibine kadar adolescent olan tek bir akım varsa emo'dur herhalde. kendini hayatın merkezi zanneden ama hayattan haberi olmayan üzgünç genç akımı. ehehe, tam büyüyünce geçer denecek cinsten :) (no offence diycem ama ben olsam ben de alınırım :P) bu arada, şeyda yönetir! başka türlü bir insandır, yoluna baş koymuş biridir. show-off için değil, öyle yaşadığı için öyle görünür. son olarak, bahsekonu akımlara "gerçekten" gönül vermiş, medet umarak değil de gerçek bir sebeple yanaşmış insanların hiçbir zaman tam olarak normalize olmadığını da ekleyebiliriz belki tartışmanın bu noktasında. tamam insan öpe seve kravat da takar topuklu finfin de giyer ama, dikkatli bakarsanız gizli bir kolye, yakada bir çengelli iğne ya da çoraplarda kurukafa filan görebilirsiniz, şaşırmayın ;)
cenx Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 kafa kaldırmıo yaşlanınca ben daha 24düm benim bile artık dinleyesim kalmadı o müzikleri... chillout dinliyorum ben sakin sakin.
Daesu Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Ema bir NTV spikeri var herkez görmüştür kesin.adını bilmiyorum malesef.. hürriyette bir rportajı cıkmıştı adam t-shirtle falan tabi..Adam full dövme . eski harley+metalcilerden..günlük hayatta böleyim işte öleyim yapabilcek bişey yok diyor.. bir gün dikkatlice izledim haber sunarken..bileginde görünüyordu dövmesi gömlek daha fazla saklayamamıştı.
Dela Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 siz tabii ema hanimlarin artik viski ictigini, davayi satip buyuk sirketlerde calistigini bilmiyorsunuz =/ gerci teyze klasmaninda degil kendisi ama olsun.
Volfied Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 ema apla ile t kelimesini kullanmiyoruz dimi dela dovme apayri bi konu bence, kalici dovme hele, sac gibi degilki istedigin zaman duzesin sonra dikesin
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 lise de müzik dinlemezdim, lise bitti bi süre sonra metal e sardım :) dengeyi bozacam inşallah, hala müzik zevkim nerdeyse aynı
Öne çıkan mesajlar