Spidee Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 DC / Vertigo'nun 1988'den beri çıkardığı aylık bir çizgi roman kendisi. Constantine vardı hatta filmi, o bu işte =) John Constantine isimli büyücü anti-kahramanımız var ana karakter olarak. Griswold efendi okuyordu bir kaç haftadır, feci sarmıştı, hacıladım kendisinden 200 küsur sayısını. Öyle manga okur gibi 5 dakikada da okunmuyor bir sayısı, ayda bir çıktığı için kilitliyor 10 - 15 dakika. Paso anime/manga topici var, bunu da açayım dedim. 18+ bir çizgi roman içerik olarak. Şeytanlar, öcüler, böcüler falan var, patlıyorlar çatlıyorlar. Kanlı biraz yani. John Constantine karakterimizin feci bir mizah anlayışı var, tam İngiliz. Bu saatte daha açıklamaya üşeniyorum, 18+ arkadaşlara önerilir. ( Dip Not: Grissie sağolsun ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Bir iki sayısı var bende gayet hoş ama diğer sayılarını daha hiç bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Torrent kullanıyorsan: http://www.torrentspy.com/torrent/986827/Hellblazer_Complete_CBR_Version http://www.demonoid.com/files/details/276499/27169497/ Bunlar torrent linkleri. Kullanmıyorsan eMule'den falan da aratıp bulabilirsin büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Bugün okumaya başladım. 50 sayıdan sonra (ki 50 sayıyı arasız okumam kalitesini belirtmeye yeter) rahatlıkla söyleyebilirim ki Hellblazer'ın Sandman , Preacher , Fables , Watchmen gibi başyapıtlardan eksik kalır yani yok. Çizimler mükemmel konu mükemmel. Birde specialleri nerelerde okumam gerektiğini söyleyebilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 john constantine in de içinde karakter olduğu books of magicide öneririm diğer adı tim huntermıydı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Book of Magic'in ilk kitabının üzerinde Neil Gaiman yazıyordu bende hemen alıp okudum. Diğerleri hakkında bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar