ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 2 senedir Warrior oynuyorum ve açıkcası son zamanlardaki bear performansı sinirime dokunuyordu.Şahsen Paladin ve Druid tanklara karşı bir gıcığım yok fakat Warrior dururken özellikle druidler gerektiğinden iyi performanse veriyorlardı bence.Gelen nerf'in pvpye etkisi hakkında birşey diyemiycem çünkü nerdeyse hiç PVP yapmıyorum.PVE yönünden biraz haklı bir nerf gibi geliyor bana.Tabiki birden ortaya çıkan threat'imiz düştü başırışlarınada hotfix geldi.Şuan bearlar bence olmaları gereken yerdeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 kaldırdım ve kullanmıyorum ztn 2 lvl sonra disc/holy oluyorum lolwell and circle of laughter be with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 off bugun warrior un teki beni dovdu bearken.. uzuldum ya... .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 said: off bugun warrior un teki beni dovdu bearken.. uzuldum ya... .( İnanmam =( İMPASİBIL =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 biz yıllarca shaman nerf dedik.. dilimizden düşmeyecek yine desene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Selamlar tartışmaları konuları okudum başka forumlara blizzardin forumuna takıldım.Yeni başlamayi düşünen bir player olarak warior açmayı planlıyordum ama memnun olan yok gibi.Horde olmayi düşünüyorum genellikle pvm azıcık pvp düşünüyorum hangi class önerirsiniz hunter olabilirmi.konuyu dağıtmamışımdır umarım warior a devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Warriordan ben gayet memnunum, cok daha kötü halleri wardı warriorın o zamanda memnundum, guzel bi class warrior, sistemi zevkli oturup durmanı engelliyor, zart part stance değiştirmek zorundasın (yanı değilsin ama o zaman dayak yersin veya kedi köpek döversin, kedi köpek dövenede epix vermiyolar) zevkli bi class warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 patch gelmeden önce warriorla genelde bglerde ilk 3'te oluyordum, patchten sonra genelde son 3teyim, nasıl buff geldi anlamadım ben. gittim prot oldum o sinirle, instance'tan instance'a vurdum kendimi, karazhan'dan epixx bile aldım lol. tank olarak eskisi gibi iyiyiz çok mutluyum, rage boşaltamıyom bazen boss üstüne :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Bende memnunum warrior'dan.Ama biraz beyenmesi zor classtır bence.Çok şey gerektirir.Bir çok class a göre daha fazla gear farmlaman gerek pve yapcaksan.Biraz da vakit öldürür.Sorumluluğuda fazladır.Ama iyi warriorsan kolay kolay boşta kalmazsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar