ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Gerçek bir hikayeden uyarlanan bir film zodiac killer, jake gyllenhaal, robert downey jr. falan oynuyor da, kilit şey yönetmende tabi. David Fincher. Panic Room çok da başarılı değildi belki ama ben yine de beğenmiştim oldukça, benim için maça 1-0 önde başlayan yönetmenlerden biri David Fincher, haliyle de 300 ile birlikte heyecan içinde beklediğim filmlerden birisi oluyor Zodiac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 bugun izledim david fincher hayranı olarak, beğendim ama yani böyle sonunda olmadı ama dedim. Aşırı uzun film ayrıca bayıcı bi etki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ben beğendim,david fincher hayranıyım zaten daha da arttı sevgim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Bende beğendim ama sonu tatmin etmedi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 şimdi geldim filmden. berbattı tek kelimeyle. yani ilk yarısı tamam güzel ama filmin ikinci yarısı neydi oyle ya tekdüze ilerleyen hikaye, sıkıcı replikleri sürekli bi araştırma - bulma hevesiyle yanan kişiler, bir sürü isim içinde segirciyi bogmak falan. fincher'dan böyle bayık bi film asla beklemezdim. verdigim paraya acıdım. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 01:01 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Beğenmedim. Çok uzundu, bayıktı, sıkıcıydı, hiç gelişme olmadı. Bir an bile vay be demedim. Son zaten felaket. Daha iyi birşeyler bekliyodum. Harcadığım paraya, zamana acıdım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Fight Club'ta ilk çıktığında yerden yere vurulmuştu.Sonuç DVD satışları hesaba katıldığında en çok gelir getiren filmler listesinde tepelerde şuan :D Güzeldi ya ben sevdim,herşeyiyle seven ben miyim bir tek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 lol fight clubla bu filmi bir tutmak en buyuk yanlısın zaten. gerçek olaylardan baz alınarak yapılmasına verıyorum ben fılmın bukadar kotu ve sıkıcı olmasını. yani fight club farklıydı degisikti bunda bi farklılık namına bisey yokki bayık tekdüze işleyen ve giden bir film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Fight club tamamiyle farklı black'in dediği gibi ve ben ilk izlediğim de çok beğenmiştim. (Yorum spoiler içerebilir) [spo]Ama bu film yani ne bileyim. Yok of parmak izi bulduk kanda sonra işte sağ eliyle yazmış sol eliyle yazmış, şu uyuyor bu uymuyor. Sonra bir anda 3 ay geçiyor. Tekrar mektup yazıları araştırılıyor. Ne kovalamaca var ne birşey. Bir seri katilin filmi bu. Arada heyecan olur yok efendim ilginç bir cinayet olur. Adam geliyor günün ortasında göl başındaki 2 kişiyi bıçaklıyor bitti.[/spo] Hadi belki birisi Fight club'ı ilk izleyişinde anlayamamış olabilir, bir daha izler. Ama Zodiac? :/ Anlayacak birşey yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Hayır FC ile Zodiac zaten bir değil orası ayrı bir olay,demek istediğim Fight Club çıktığında da yok "tek düze","nedir bu salak konu","iş yapmaz","sıkıcı" gibi yorumlar yapılmıştı.Ha zaman geçtikçe aslında ne kadar değerli bir yapım ortaya çıktı. Zodiac'ta böyle bir şey olur eminim. Fight Club'la iki ortak noktası var;ikisi de Fincher filmi,ikisi de bir kitaptan uyarlama.Ama Zodiac'ta asıl zor olan kısım hikayenin yaşanmış olaylara dayanması.Yani çok zor bir işin altına giriyor Fincher. Nedense ben yine her yönüyle beğendim filmi bir çok kişiye göre,David Fincher'in filmleri zaten benim için 1-0 değil direk 5-0 falan başlar sinema salonlarında.Aşırı bir sevgim var. Aynı şeyleri zamanında Panic Room içinde demiştim,o da sonradan DVD satışlarıyla vs. istenilen yere geldi.Gerçi kabul ediyorum Fincher'in halkasında zayıf bir film bile diyebiliriz ama güzeldi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 aşırı sevgi insanı kör edebiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Yok abi ne kadar sevsem de tarafsız bakarım,bakmaya çalışırım.Bu tartışmalar bana sadece Fight Club'i hatırlattı o yüzden.Fincher'in başına hep gelen bir tartışma bu çünkü. Alien 3 'te Fincher'in yediği eleştiriyi sinema tarihinde kimse yememiştir ama kendini göstermiştir bir şekilde,çıktı Se7en'i yaptı.Zaten Seven Fincher'in eleştiri almadığı,çıktığı gibi değeri bilinen tek filmidir. Yani parasal yönden bakarsak Fight Club bekleneni vermemişti ve eleştiriler yüzünden yapılan reklama göre az bir para kazanmıştı diyebiliriz.60 milyon dolar uluslararası hasılatı varken 2004 yılında en son okumuştum bir sitede VCD-DVD satışları sayesinde geliri tahmini 400 milyon dolara ulaştığı yazıyordu. Aynı şey olacak abi biliyorum,5-6 sene sonra belki de daha sonra Zodiac'ta aşırı derece değerli olacak ben buna inaniyorum siz ne derseniz diyin :D edit:İşte orada haklısın Sage,filmde belki aksiyon eksikti.Senaryonun hızlı geçmemesi de zaten kitaba bağımlı kaldığı için.Fincher'in tarzı bu,psikolojik yaklaşıyor olaylara.Ama dediğiniz gibi keşke bu kadar bağımlı kalmasaydı kitaba.Bana kalırsa hiç çekmese daha iyi olurdu ama çok zor bir senaryoyu en iyi şekilde uyarladığını savunuyorum ben. Bu kadar bağımlı kalmasının da bir sebebi aslında,bu olaylar yaşandığında David Fincher,San Fransico'da daha ilkokula gidiyor olması.Zamanında çok etkilenmiş.Bu yüzden bunu çekmekte ısrarlıymış. Böyle işte :D Kör sevgi değil bu Black,biraz olabilir belki ama sadece karşılaştırma yaptım bazı yönlerini. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:07 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bence gayet güzel film çok begendim ki gelince baktım imdbde top 250 de zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 00.30 da 3 kişi gittik filme 2 arkadaş çok net uyudu benim içim geçti ara ara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 izlyemedim kafayi yiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 boşver bişy kaybetmedin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar