Disappear Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Windows vista yukledim, geceyim dedim iyi yaptim ama soyle 2 tane sorun var. Windowsu yukledigim partition 10gb windows vistayi kurtum 9,5 gb yer kaplamisti 500 mb kaldi. Partition magic vardi onu yukleyip baska partitionlardan yer vereyim dedim ama sansima uyumsuz cikti vistayla. Vista'da uyum sorunu cekmeyen bildiginiz partition programi varmi? Birde baska bir sorun network kurmakta. Networkumde acayip acayip tanimadigim adamlar var ben kendi network grup adimi atadim home dedik ama murat hakan falan gibi acayip acayip adamlari goruyorum network de ve internet sharing i actigimdan beri arada bi firefoxta internet explorerda siteleri acamiyor refresh deyince aciyor bu iki soruna cozum bilen varsa allah razi olsun derim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 vistada bi partition programi varmis arastirinca buldum. ancak simdi diski dynamic diske cevirdim ama system volume a (bu windowsun bulundugu volume) extend yapamiyorum elimde 9gb unallocated space var. bir bilgisi olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 partitionlarla ugrasirken 150 gb back up gitti ... yandim allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 kurcalamicaktin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 sen yaptin dimi tb uyeligi alamadim sana diye :(((99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 üstüne yazmadıysan belki geri alırsın. sök hdd yi başka makinada kurtarmayı denersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Network hakkında biraz daha bilgi verir misin? Ne tür bir network? Ne tür bir şifreleme kullanıyorsun? Modemin nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 said: sen yaptin dimi tb uyeligi alamadim sana diye :(((99 zamanında lineageII dl ederken benide hax00rlamıstı kıskanclıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 simdi network hakkinda bilgi vereyim. Bilgisayarda 2 tane ethernet var biri evde lan icin biri kablonet icin. Bilgisayar internet baglantimin adina "network" demis lan baglantimada "unknown network place" gibi bisi demis. evdeki pcler disinda gordugum butun pcler "network" agina ait galiba kablonetle alakali sonucta bilgisayarda wireless falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Wireless olmadan böyle bir sey olmasi ilginc geldi bana. Hic duymadim böyle bir sey daha önce. Trojan falan olabilir mi? Modeminde ve isletim sisteminde firewall yoksa yada acik degilse kesinlikle yükle bir firewall bence. Bir de virüs programi.. Ben anlayamadim sorunu ama. Daha fazla bisey söylemem atip tutmak olur. Umarim cözersin ama bir sekilde. Cözünce bize de citlat olay neymis merak ettim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 hehe kablo nette oluyor böyle şeyler ama nedenini bilemiyorum. Ben tanımadığım bir elemanla fifa bile oynamıştım lan üzerinden. tabii nedenini bilemediğim için çözümünü de bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Disap, zekice bir sekilde format falan atmadiysan o verilere bisey olmaz, alirsin geriye : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 valla partition sildikten sonra belli bir kismina isletim sistemi yuklemek zorunda oldugum icin 190 gb da 50 gb ina format atmak zorunda kaldim. yani sonucta zaten benim 30 gb oyunlari yukledigim partition 10 gb da windows partitionim vardi. daha sonra windows yukledikten sonra bir kac tane data recovery falan yukledim ama tek bulduklari windowsun install sirasinda diske atipta sonra sildigi dosyalardi o kadar yani baska hic bisi bulamadi ayrica tavsiyem benim gibi hiyarlik edip bulasmayin vistaya daha en az bi 6 ay var hala symantec gibi buyuk sirketler bile tek tuk vista degstegi onerebiliyor. anca boyle ufak tefek programlarda sorun yapmiyo winampmis firefoxmus falan nero ve partition magic en buyuk kazigi atti zaten bana olmaz kardesim diyerekten. [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 01:02 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Evet buna ben de katılıyorum. Vista çok şık, çok estetik ve kullanımı çok zevkli. Ama daha çoook yolu var. Her yüklediğiniz program ayrı dert açıyor başınıza. Oyunların çoğu yavaşlıktan sürünüyor, bir çok program durduk yerde çökebiliyor. Yani sırf pencere açılırken şekil olcak, böyle artis gibi efektlerle gelcek diye çekilecek şeyler değil. Hiç bulaşmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Vista kullanmadım ve yeteri kadarda bilgim yok. ama okuduğum kadarı ile donanımınızın epeyce iyi olması lazımmış vista için. bana kalırsa sistemin oturması, hataların görülmesi ve patchlerin çıkmasından sonra vistanın yüklenmesi daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Vista daha çok yeni, yancı programların ayak uydurması için en az 1 sene vakte ihtiyaçları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 vista icin minimum 15 gb yer ayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar