n3mrut Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 1 hikaye ve 7 farklı insan/hal/tavır/kişilik -Normal- Mete: Abi naber napıyon ? Olm lan duydunmu Hrant Dink ölmüş Bekir: Hee duydum,şu ünlü ermeni.Ölsün yav,herkez ölcek kaçış yok ecelden... Mete: Lan salak vurdular adamı ! Hemde böle kritik bir zamanda. Bekir: Ermeni olm adam,vurulmamasından normal bişey varmı bu ülkede sende bi bok bilmiyon hee...Allah rahmet eylesin işte...Şşş olm blind guardian geliomuş türkiyeye ! Mete: Lan Bekir bazen gerçekler senin kadar salak oluyor.Ve bazen salakta olsan bazı gerçekleri görebiliyorsun.Yaklaşım sorunun var orası ayrı... -Manik- Mete: Abi naber napıyon ? Olm lan duydunmu Hrant Dink ölmüş Sefa: Kim lan oooooooo ! Yakınınmı olmm ! Mete: Ney ? Nedion olm yav Ermeni bir adam Türkiyede bi kaç kez başı ağırayan.Önemli olduğu kim olduğu değil.İşin hassas kısımı bu olayın olması ve olduğu zaman. Sefa: Lan sen Ermenimisin ! ! Ahuahuahshhh ay ölüyom ! Mete: .... Sefa: Ya aslında yazık yav insan sonuçta ! Böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü lan cenazesine gidelim hadi kalk giyin ! Nasıl bir ülkede yaşıoz lan ! gelmişinii.... Mete: Dengesiz.. -Akşamdan kalma- Mete: Abi naber napıyon ? Olm lan duydunmu Hrant Dink ölmüş Yusuf: Kahve yapsana lan. Mete: (10dk sonra) Al kahven kanki ! Eee bu işe nedion bari ? Yusuf: Valla kanka bilmiyorumda başım felaket. Mete: Ağzınla iç abi sende. Yusuf: İçeriz olur akşamda kim ölmüştü ? Mete: Ölmedi öldürüldü olm ! Yusuf: Dükkan mı soymuş vurulmuş ne ? Tekel ? Kuyumcu ? Tekeldir tekel bu ara moda çok... Dün 50 kağıt bıraktık Zaferle... Mete: Alkol işte... Yusuf: Yok bira olm. Mete: .... -Rock'çı- Mete: Abi naber napıyon ? Olm lan duydunmu Hrant Dink ölmüş Yakup: Ohh ! Lanet olsun böle dünyaya kanka ! Mete: Ne emeller uğruna,neler yapıyor insan dimi ?! Yakup: Öle,sistem yok sistem bozuk,çöküyoruz kanka valla çöküyoruz. Mete: Ne çöküyor ? Yakup: Adalet sistemi,ülke,dünya ! İsyanlardayım kanka ! Birşeylerin deyişmesi lazım.İmkanım olsa ahh keşke olsa ! Mete: Nasıl yani ? Ne imkanı yahu. Yakup: Olm okumuş olsam adam olsam sistem için birşeyler yapardım ama İbrahim Tatlıses ne demiş ? Oxford vardı bizmi okumadık demiş ! Mete: Lan İbo yumu takip ediyon ? Lan o albüm ne orda anaa ? Yakup: &%+%+'+^&^/ -Junkie- Mete: Abi naber napıyon ? Olm lan duydunmu Hrant Dink ölmüş Bob Ali: Yapma yav ? Mete: He valla sorma Bob Ali: Kim lan o ? Mete: ..... Bob Ali: Heeeeeee anladım anladım ! Hehehe Mete: ? Bob Ali: O.c almayı unuttun dimi ! Mete: Elvis binayı terk etti ! -Clubber- Mete: Abi naber napıyon ? Olm lan duydunmu Hrant Dink ölmüş Pıtırcık Ömer: Geliyooooooooooooooooooooooooo Mete: Ne geliyor lan ? Pıtırcık Ömer: Kafa geliooooooooooooo ! Sende birşey varmı ? Mete: Nediyon yahu ? Pıtırcık Ömer: Ayaklara bak kanka zıplıo lan ! Of dişlerimde ağrıyor varmı sakız falan ? Mete: Kanka iyimisin çok terliyorsun ve pis pis bakıyorsun ? Hayırdır olm neyin var ? Pıtırcık Ömer: Lan patlıoooooooooooooooooo Mete: Kanka ? Pıtırcık Ömer: Mete seni çok seviyorum canım benim.Bitanesin dur öpecem ! Mete: Lan olm napıyosun ya ! Bıraksana elimi ? Elimi neden tutuyosun ! Pıtırcık Ömer: Kardeşimsin canımsın kanımsın ! Mete: Elimi bırak ! -Fanatik- Mete: Abi naber napıyon ? Olm lan duydunmu Hrant Dink ölmüş Fikret: Takımı neydi ? Mete: Boşver... [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 13:49 tarihinde, n3mrut tarafından güncellenmiştir ]
Villians Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 ehe günlük manzaralar ve yine halimiz....
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Olmamış be n3mrut Yakışmamış bu bölüme Daha çok geyik bir şeyler anlatıyor edebi bir değer içermekten çok.
n3mrut Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Haklısın abi felaket saçmaladım
Öne çıkan mesajlar