Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ha bide ŞARRAPÇI kesildin eyw bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ben hep şarapçıydım ki. Kızıl istiyo musun hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yaw şarap bende sabah deli bi baş agrısı yapıyo yaw hatta gece bole yatıyorum 4 5 gibi sabah 7 de hortluyorum kalkıp kahve içmeden de yuyamıyorum. tabi 1 2 kadeh deil içtigim zaman direk şişeyi içiorm ondan olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sigara harbi siniri geçiriyo he sigara saglıga zararlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ya onu da hiç anlamıyorum. Geçen bi dertliydim. Bi şişe şarap içtim. Yarısı başka şişe yarısı başka şişe bi de. Hiç bişi olmadı normal uykum geldi yattım, mışıl mışıl uyudum öğlen de normal kalktım hiç baş ağrısı falan yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 şıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 istanbuldan laleliden bi otelden size selam olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ne biliym bende cozemedim ki. rakı içerim viski içerim tekila içerim bişey olmaz. şarabı fazla kacırdıgım zaman deli bi baş agrısıyla uyanıyorum. acayp bişi yaw şarabı tadımlık içerim o yuzden hep... ne şarabı içiosn şimdi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 nileppezdel said: Ben hep şarapçıydım ki. Kızıl istiyo musun hala? kızılda şarrapçıysa oke aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 no more mr night guy..orada olan varımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ivy said: şıp damlama sesini duyar gibi oldum okuyunca rakının etkisimi acaba..:D B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 MarcOConner said: ne biliym bende cozemedim ki. rakı içerim viski içerim tekila içerim bişey olmaz. şarabı fazla kacırdıgım zaman deli bi baş agrısıyla uyanıyorum. acayp bişi yaw şarabı tadımlık içerim o yuzden hep... ne şarabı içiosn şimdi sen? Hmm Karam: kalecik karası - shiraz 2006 çok iyi bi şarap değil ama sert bi tadı var hoşuma gidiyo. Bi de annemin şaraplığında bundan dolu var, iyi olanları içirmiyo kışa saklıyo :D @masteis: Yok şarapçı kızıl kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 nileppezdel said: MarcOConner said: ne biliym bende cozemedim ki. rakı içerim viski içerim tekila içerim bişey olmaz. şarabı fazla kacırdıgım zaman deli bi baş agrısıyla uyanıyorum. acayp bişi yaw şarabı tadımlık içerim o yuzden hep... ne şarabı içiosn şimdi sen? Hmm Karam: kalecik karası - shiraz 2006 çok iyi bi şarap değil ama sert bi tadı var hoşuma gidiyo. Bi de annemin şaraplığında bundan dolu var, iyi olanları içirmiyo kışa saklıyo :D benim arkadas var kalecikli o getiricekti bana evv yapımı şarap övdü övdü övdü bi turlu getiremedi kaldı oyle ama kaleck karasının yerine öküzgözü-boğakere çok daha hoşuma gider. ama kalecik karasıda guzeldir hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 o daha bi yumuşak oluyo. Dün gece zaten yakut içtim öyle çok güzeldi. Ama bu daha sert, daha bi kafa yapıyo hoş oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sen o zaman şarrapçı olmayan bi kızıl ver bide o şarraplarıda bigün bizle paylaş yani olmuyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Gelin caddebostana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ne var? kalkıp gelicem ona göre :D 5 dk yürütme beni boşuna bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 nileppezdel said: Gelin caddebostana :D çok uzak şimdi ıspartadan :D kargoya versene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 şarap istermisin nil sarap vericek de... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sen niye istanbuldasın ya gel izmire kordonda içelim güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 İzmirde bulundum geçenlerde. Baya oldu gerçi :D İstanbul güzel sen gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ilk damlayana benden bira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yalnız oraya gelirim, bütün şaraplarını hacılar öyle dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Yok izin vermem. Bi şişe anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar