nocom Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 hepimiz deniziz hepimiz şey deniziz yine :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 zuahahhahaha bak bu olayı beklemiyordum sen de deniz, benim istediğim de deniz.. ama ben denize girmek istiyorum dersem ailen beni vurur! onun için sana bundan sonra deniz kemal diyelim [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 02:08 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bu akşam gececiler bi epey war..=) deniz olayına koptum..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ben yatıcam.. uyku nedir untutum bi hatırlıyım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 benim uykuya ihtiyacım var.. özür diler ve kaçarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ulan kuruttum walla burayı be..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ben daha burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 dasaa bende senden bir özür bekliyorum ve hemen şimdi. denizleri koruma fakfı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bu denize laflar hazırladım... nası biri olduğunu da dün anladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Lexius haksızsın arkadaşım, sana laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 nerem haksız* bi dökülsem.. yer yarılır ağlar.. [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 02:44 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Birazdan yatıcam. Ama 3-4 saat içinde bitcek bi downloadım var, yanına bi şey daha koyyim 12 gibi ikisi de bitsin istiyorum. Ne koysam bulamadım asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 oldboy ost indir tam mooddaysan intihara kadar götürür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 film koy bi tane hem arşivine eklemiş olursun hem yarın gece sıkılmazsın..=) bu arada ben de bi yatim ya sıkıldım tek başıma evde..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Zaten en ii film gider, tam gediğine oturuyo filmler böyle durumlarda sadfsd Sıra geldi seçime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bi gün daha boşa gitti .. pfsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 gene bir gece, gene yeni bi gece ben burdayım.. kimler war....?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ben varım. Tarih hocası ödev yapana vizde +40 puan (eet, 60 alsan 100 olur 80 alsan 120) vericekmiş, ben de hazır 7 haftada 1 kez girmişken yapim de not aliym diyodum. Cumaya bitirmem lazım ona uğraşıyom heühe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 hop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ben aleme akmaya gidiyorum...=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 alem bana gelsin. çok tembelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Off sıkıldım kahve içiyom,damar şarkı dinlememeye çalışıyorum ama itunes habire sağlı sollu ataklarla geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ohhh yaza 1 gün daha yaklaştık, bitsede gitsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 yatarım ben. 5 saat iyidir iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ne güzel bi gün.. sanırım sevgilim beni terketti...dersaneden atıldım ... 5 kuruş param kalmadı :)...uyku hapım bitti - bilgisayarımdaki önemli ne kadar dosya varsa silindi ... kendimi yumruklamaktan dişimi kırdım- ve evde kalan ne kadar içki varsa içtim... midem yanıyo :) - bakalmı sabaha neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar