Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Abi okuldan falan birini bul 24 saat msnde olsun ve seninle muhabbet etsin.Ben de senin gibiydim buldum böyle birini rahatım.
Somon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 keşke yarın 13:00 - 14:00 a akadar uyuyabilsem aaah ah
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 okuldakilerin %80 i yurtta kalıyor, geri kalan %20 si eminim şu an evlerinde değil dışarda bisiklet sürüyorlardır sdfsaasdfa
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Abi o zaman sende bisiklet sür. sürcek kimsen yok mu sdasfadaf
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 köpekler geziyo geç saatte, korkuyorum :(
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 O değilde sen şimdi kimle kalıyosun yurt mu ev mi nedir ne değildir?
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Dartanian said: Abi okuldan falan birini bul 24 saat msnde olsun ve seninle muhabbet etsin.Ben de senin gibiydim buldum böyle birini rahatım. Yeni yetme bana öğretmeye çalışıyor bu işleri =/ Hoca tek tek isim okuyor lan manyak, yoksa ne dert çekicem devamsızlıktan. Bütün bölüm tanıdık sağolsun.
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Dartanian said: O değilde sen şimdi kimle kalıyosun yurt mu ev mi nedir ne değildir? ikiside değil hehe
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Pyro said: Dartanian said: Abi okuldan falan birini bul 24 saat msnde olsun ve seninle muhabbet etsin.Ben de senin gibiydim buldum böyle birini rahatım. Yeni yetme bana öğretmeye çalışıyor bu işleri =/ Hoca tek tek isim okuyor lan manyak, yoksa ne dert çekicem devamsızlıktan. Bütün bölüm tanıdık sağolsun. abi o sana değildi sdf
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ben de ne alaka dedim imza mı attırcak muhabbet kurup
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gecko said: Dartanian said: O değilde sen şimdi kimle kalıyosun yurt mu ev mi nedir ne değildir? ikiside değil hehe ?
sesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Üniversitede yoklama alınması da ayrı bir enteresan ya. Çok yazıkmış Oğuzcuğum. Bu asır mezun olabilecek gibi misin? ZAAA
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hakkaten çok saçma bişey yoklama olması isteyen gelsin isteyen gelmesin
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 @Tolga: hatlar karışmış lan o zaman sdf. sesu said: Üniversitede yoklama alınması da ayrı bir enteresan ya. Çok yazıkmış Oğuzcuğum. Bu asır mezun olabilecek gibi misin? ZAAA Sorma sesutum =( bir üni hazırlıkta böyle tek tek isim okunup yoklama alınması vardı, bir de bu karı öyle yapıyor sadece. Başka kimseye denk gelmedim 5 senedir =/ Honda seni beklediğimiz kadar ders çalışsam şimdiye mezundum lan. Önümüzdeki sene ilk dönem sonunda kısfmetse oluyoruz.
moncici Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gecko bu gece de çok yalnız hissediyorum kendimi. aç bi aşk başlığı da kendime gelem.
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ah geceler sensiz geceler kabus gibi çöker geceler ayrılıklar bla bla? sabahları dar geceler
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hadi yatıyım dedim uyuyamıyorum yan odada kalan kız öküz gibi horluyor diğer odada olan ben bile duyuyorum yani düşünün olaya bak
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 UYUMAYIN ULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
Thugsta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gecko said: hadi yatıyım dedim uyuyamıyorum yan odada kalan kız öküz gibi horluyor diğer odada olan ben bile duyuyorum yani düşünün olaya bak girsene kızın koynun ısıtsın seni dsfsd
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 horlamayı kesti ama benimde uykum kaçtı netçez?
Öne çıkan mesajlar