Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Abi okuldan falan birini bul 24 saat msnde olsun ve seninle muhabbet etsin.Ben de senin gibiydim buldum böyle birini rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 keşke yarın 13:00 - 14:00 a akadar uyuyabilsem aaah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 okuldakilerin %80 i yurtta kalıyor, geri kalan %20 si eminim şu an evlerinde değil dışarda bisiklet sürüyorlardır sdfsaasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Abi o zaman sende bisiklet sür. sürcek kimsen yok mu sdasfadaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 köpekler geziyo geç saatte, korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Okulu bırak ev erkeği ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 O değilde sen şimdi kimle kalıyosun yurt mu ev mi nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 okul beni bıraktı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Dartanian said: Abi okuldan falan birini bul 24 saat msnde olsun ve seninle muhabbet etsin.Ben de senin gibiydim buldum böyle birini rahatım. Yeni yetme bana öğretmeye çalışıyor bu işleri =/ Hoca tek tek isim okuyor lan manyak, yoksa ne dert çekicem devamsızlıktan. Bütün bölüm tanıdık sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Dartanian said: O değilde sen şimdi kimle kalıyosun yurt mu ev mi nedir ne değildir? ikiside değil hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Pyro said: Dartanian said: Abi okuldan falan birini bul 24 saat msnde olsun ve seninle muhabbet etsin.Ben de senin gibiydim buldum böyle birini rahatım. Yeni yetme bana öğretmeye çalışıyor bu işleri =/ Hoca tek tek isim okuyor lan manyak, yoksa ne dert çekicem devamsızlıktan. Bütün bölüm tanıdık sağolsun. abi o sana değildi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ben de ne alaka dedim imza mı attırcak muhabbet kurup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gecko said: Dartanian said: O değilde sen şimdi kimle kalıyosun yurt mu ev mi nedir ne değildir? ikiside değil hehe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Üniversitede yoklama alınması da ayrı bir enteresan ya. Çok yazıkmış Oğuzcuğum. Bu asır mezun olabilecek gibi misin? ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hakkaten çok saçma bişey yoklama olması isteyen gelsin isteyen gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 @Tolga: hatlar karışmış lan o zaman sdf. sesu said: Üniversitede yoklama alınması da ayrı bir enteresan ya. Çok yazıkmış Oğuzcuğum. Bu asır mezun olabilecek gibi misin? ZAAA Sorma sesutum =( bir üni hazırlıkta böyle tek tek isim okunup yoklama alınması vardı, bir de bu karı öyle yapıyor sadece. Başka kimseye denk gelmedim 5 senedir =/ Honda seni beklediğimiz kadar ders çalışsam şimdiye mezundum lan. Önümüzdeki sene ilk dönem sonunda kısfmetse oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bitsin artık geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gecko bu gece de çok yalnız hissediyorum kendimi. aç bi aşk başlığı da kendime gelem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ah geceler sensiz geceler kabus gibi çöker geceler ayrılıklar bla bla? sabahları dar geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hadi yatıyım dedim uyuyamıyorum yan odada kalan kız öküz gibi horluyor diğer odada olan ben bile duyuyorum yani düşünün olaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 UYUMAYIN ULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gecko said: hadi yatıyım dedim uyuyamıyorum yan odada kalan kız öküz gibi horluyor diğer odada olan ben bile duyuyorum yani düşünün olaya bak girsene kızın koynun ısıtsın seni dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ahahaha manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kikikiki çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 horlamayı kesti ama benimde uykum kaçtı netçez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar