ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 yok ya bi yazdım yolladım sen de cevap yazmışsın sonra bende cevap yazayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 bende o cevabı gorunce bı cevao yazayım dedım baktım pashada bi cevap yazmış, olaylar böyle gelişti sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 sanırım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 hıhı spammer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 2 nizi 1 daha gormıyım burada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ay saol yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 sabırsızlandığınızın farkındayım az daha sabredin gececiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 said: sabırsızlandığınızın farkındayım az daha sabredin gececiler :) ewt daha fazla sabredemedim ve damladım ohh beee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Swgemuya bakıyorum şu an... Ve bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 off çook kötü hastayım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ya bende çok sıkıldım ya hiç patinin oynadıgı bi youn fln yok mu yada bana oyun önerin pc nin başından kalkamayacagım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 dinlenmeyen bunye hastaliga mahkumdur. ha bide isik girmeyen eve doktor girer. sole bi terle bol bol, portakal ye gecer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 olaya fransız kaldım yine iyimi ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Çarşamba günü de ben hastaydım çok feci. Bi de lab dersi var, 3. devamsızlıkta kalıyosun, benim de 1 devamsızlık var, gitmek zorundayım haliyle. Hasta hasta teptim 1.5 saatlik yolu, okula varınca ateş bastırdı, resmen yanıyorum. Gittim hocaya dedim, imza atıp çıkmam lazım ölüyorum hastalıktan, okkea dedi çıktım geldim eve (bi 1.5 saat yol daha tabi). 38 derece ateş, inanılmaz bi halsizlik, dinmek bilmez bi baş ağrısı (uyutmayan tarzda) falan. Halen daha geçmedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Kojiroh ne duruosun git yat yorma kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ewt kasma kendini walla ben yazılanları okudum kendimi kötü hisstemeye başladım halsizleştim (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 said: olaya fransız kaldım yine iyimi ^.^ döverim seni xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Ya bi Vista kurayım dedim burnumdan geldi. Şimdi sistemi iyice toparlayıp yatacam direk. DVD olmadan işletim sistemi falan kurulmuyomuş. Yani nedir, DVD'yi yazmadan format atmayın. Kopya yazılımdan hayır gelmez. Optik sürücülerin boottaki öncelik sırası bi işe yaramaz. Sadece ilk sıradaki sürücü dikkate alınır (A8N-SLI kartta). XP güzeldir (good ol' xp). Bu dersleri edindim şimdilik ehüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 kusasım geldi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ıhhhhh kusma bööö booo Kojiroh vista için daha erken diye düşünüyorum , sanırım bazı programlarda çalışmıyor. [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 02:40 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Çoğu şey çalışmıyo + çalışanların çoğunda da performans sorunu var diye biliyorum ben de. Öylesine kurayım, göreyim nasılmış dedim burnumdan geldi fsdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Güzel gündü. Yatak uyuyak bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 şıp şıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 şapır şupur...(= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar