sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=rKMMJcH8SMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 anlatayım, http://forum.paticik.com/read.php?20,3929119,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 neymiş neymiş biri anlatsın izlenmiyo bu taşdevrinden kalma pcde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 özet geçeyim ben sana. sevdim, çok sevdim.Çok şey yaşandı.Unutmak istedim unutamadım.Kendi ağzımla hayır dedim, istemiyorum dedim.Aylar geçti hala unutamadım.Sevmeye de tövbe ettim.Kafam güzel saçmalıyorum kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sevmek çok kolay sevilmek daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yine seversin deli seversin yeniden seversin üzlme beahh edit.. bi yazamadım yaf benim de kafam iyi sanırsam dfdgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ya kızlar saks erkekler de saks. bunun için üzülmeye değmez. yarın düzelceksin nası olsa geçicek.şimdi alkolün de etkisi var. e bişiyin geçiceğini bile bile darlanmak saçma. o yüzden 300-500 mode on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 5saat sonra havaalanına gidecem. 7 saat sonra uçak var. 9saat sonra adanadayım! sonunda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mutsuzluk Hayatımda hiç kızıl saçlı ve yeşil gözlü 1.75 1.80 civarı bir hatunla çıkmamış olmak . Kızıl olmasa da olur yeşil gözlü olsa bi de uzun olsa yeter dedim ama olmadı . Soruyorum kendime . Neden kısa kızları çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Alkolün etkisi var kesinlikle.Ama çok oldu.Yeni insanlar giriyor hayatıma yapamıyorum.Yanımda ondan başka birinin olması bile rahatsız ediyor.Benim verdiğim bir karardan dolayı şimdi nişanlı,yaza evleniyor.Doğru yaptın diyenler de var, hata yaptın diyenler de.Ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum, elimin tersiyle itiyorum hayatıma girmeye çalışanları, lanetli gibiyim sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 doğru insan çıkmamış demek ki karşına henüz. o insan da doğru değilmiş demek ki ayrıca. acele edip saçma sapan şeyler yaşamamak lazım boşluğa düşüp. test edildi onaylandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 aha bi de evleniyor yani. amanın. geçmişe mazi derler şimdi gidip birşey değiştiremiyeceğine göre? bazen yüzeysel ve düz bakmak lazım. en azından derslerini geçtin sdfg BUNU DÜŞÜN! keşke benim de çok sevdiğim biri yaza evlenıo olsaydı da ben de şu lanet derslerımden kurtulsaydım valla tercih ederdim sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 tövbe de kıs abow :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Sen hiç ayağına gelip seni seviyorum ben, seni istiyorum diyen birini, üstelik senin de uğruna herkesi ezip geçtiğin ve hala deli gibi sevdiğin birini ben seni sevmiyorum diyip reddettin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sipeyskeyk said: Sen hiç ayağına gelip seni seviyorum ben, seni istiyorum diyen birini, üstelik senin de uğruna herkesi ezip geçtiğin ve hala deli gibi sevdiğin birini ben seni sevmiyorum diyip reddettin mi ? ben yaptım bunu. kız hala devam ediyor. halada yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 evet aynısını yaptım. ama sevmiyorum artık.bayadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben kaldıramıyorum, sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 neyini kaldıramıorsun... yedekte biri var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 aa benim derdimdenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ii geceler millet nasıl gidiyo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 p.m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Yanımdaki her kızda onu arıyorum da ondan.Onun sesini, onun kokusunu, onun gülüşünü, onun bakışını...Muhtemelen benimle taşak geçiyosunuz içinizden şuan, muhtemelen ben de yarın uyanınca aynısını yapıcam ama yok yani, olmuyor.Ne yaparsam yapayım, ne başarırsam başarayım, ne kadar herşey yolunda olursa olsun içimde hep bir sıkıntı var.Böyle mal gibi içince de duygu patlaması yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sipeyskeyk said: ben kaldıramıyorum, sen ? bana mı sordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yoo ben ciddi cevap verdim hep,dalga geçmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar