Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gececiler Damlasın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dimi ama:)pazar günü demek uyku boş vakit tv demek.
genelde insanlar bu şekilde düşünür.fakat herkesin düşündüğünün aksine pazar günü herzmn çalıştığından 2 kat fazla çalışırsan o zaman hayatta kara geçmiş olursun.
Mesaj tarihi:
yarın 8.30 da kalkıp ingilizce çalışcam arkadaşla kadıköyde. vayak. nese ama guzel bi kahvaltı beklıo denizatında bizi. ders koymaz.
Mesaj tarihi:
Voys said:
yarın 8.30 da kalkıp ingilizce çalışcam arkadaşla kadıköyde. vayak. nese ama guzel bi kahvaltı beklıo denizatında bizi. ders koymaz.

dostum boşver çalışma:) dil dile değmeden öğrenilmez:)
Mesaj tarihi:
operada yeşil tema seçilmiyor fixleyin plx

yeşil seçince deliriyor tarayıcı aynı sayfa belirli zaman aralıklarıyla bir turuncu bir yeşil oluyor

sürüm: 9.52

niye buraya yazdım bilmiyorum hastayım ondan algılarım karışmış olabilir
Mesaj tarihi:
Ya o diil de chrome çıktı çıkalı kullanıyorum. ama felaket iğrenç bi takıntı sahibi oldum. imzası olanların yazılarını blok halinde seçebiliyorum. Diğerlerininkileri seçemiyorum. bi de postun ilk harfinden önce tutup yukarı çekince o üstteki çizgi ile arada kalan mini-boşluk seçilebilio. imzasızlarda da orayı seçiyorum işte. süper.
Mesaj tarihi:
O'nun sigarası değil de, az önce sen naaptın ya, boşluk imza felan, neydi o öyle, hiç bişi anlamadım zaten, neyi seçiyon neyi seçmiyon, niye seçiyon felan . :D
  • Yeni Oluştur...