Baluu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 okebye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yeyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 aah ah asl ne güzeldi herkes birbirine sorardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bi uyuyim ya. lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bende bi yemek yiyim de yatıyım.Da şakır şakır yağmur yağıyo bursada ne olcak halimiz bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ben de uyusam iyi olur ama nedense salak gibi yatmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 off ben de =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bugün pazar bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ampül yanmış odamın ışıının, karanlıkta oturuorm uyku bastırıo. amacım sabaha kadar oturmaktı oysa ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 amaaan evet.. yatain icndeym zaten. burası da sanal. uyuyo sayılırım. hıhı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 dimi ama:)pazar günü demek uyku boş vakit tv demek. genelde insanlar bu şekilde düşünür.fakat herkesin düşündüğünün aksine pazar günü herzmn çalıştığından 2 kat fazla çalışırsan o zaman hayatta kara geçmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 uzun kahvaltı da demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 aa evet sınırsız çay hele bide tv de güzel bir film yada hit şarkı varsa o kahvaltı hiç bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yarın 8.30 da kalkıp ingilizce çalışcam arkadaşla kadıköyde. vayak. nese ama guzel bi kahvaltı beklıo denizatında bizi. ders koymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Voys said: yarın 8.30 da kalkıp ingilizce çalışcam arkadaşla kadıköyde. vayak. nese ama guzel bi kahvaltı beklıo denizatında bizi. ders koymaz. dostum boşver çalışma:) dil dile değmeden öğrenilmez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 calıs calıs. calısmak iyidir. bos oturmayalım. herkes bi ucundan tutsun. hatta simdi basla bence calısmaya. how do you do voys? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Voys ucundan tutuyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 voys öle ya. yapamıyoruz bişi. o adamda da bu var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 operada yeşil tema seçilmiyor fixleyin plx yeşil seçince deliriyor tarayıcı aynı sayfa belirli zaman aralıklarıyla bir turuncu bir yeşil oluyor sürüm: 9.52 niye buraya yazdım bilmiyorum hastayım ondan algılarım karışmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 günlüğe yazıcaktın sanırım ? neyse taşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Ya o diil de chrome çıktı çıkalı kullanıyorum. ama felaket iğrenç bi takıntı sahibi oldum. imzası olanların yazılarını blok halinde seçebiliyorum. Diğerlerininkileri seçemiyorum. bi de postun ilk harfinden önce tutup yukarı çekince o üstteki çizgi ile arada kalan mini-boşluk seçilebilio. imzasızlarda da orayı seçiyorum işte. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 samsun içmeye mahkum kalmak. ne kötü bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hadi bırak sigarayı. sux zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 O'nun sigarası değil de, az önce sen naaptın ya, boşluk imza felan, neydi o öyle, hiç bişi anlamadım zaten, neyi seçiyon neyi seçmiyon, niye seçiyon felan . :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ya saat 6 oldu artık uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar