Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 heyoooooo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 5 yaşindaki kuzenim yari uykulu bir halde yanima geldi ve dediki baba bişey diyicem agfasdhagh ps:karanlıkta oturuyordum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ben yalnızım, hastayım, gerçi annem var, uyuyo. Kusmak istemiyorum yeniden. Şans dileyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 dgsfadasdfasfasd ya benm dilim donse bişi analtcm ilk defa komik olcam belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Dilin dönmesin parmakların dönsün, yaz hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 miller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Pantera - suicide note pt.1 BAYILIYORUM! dfgdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 nileppezdel said: Dilin dönmesin parmakların dönsün, yaz hadi :D olm anlaım sırasna sokamuyorm yarın sçz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 lan assassination'a geri mi donsem diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 hadi bu gece de sen trolle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 assas'i napcan be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 tırt muti ya yani saglam partner-az lag-bol skillz gerek ayrıca 2v2 de patlama ihtimalin daha cok cunku daha cok cc yiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Gidin dotanızı başka yerde konuşun lan, anlamıyorum bişey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 evet ya seye cok uyuz oluyorum arenada arkasini duvara veriyo it shaman vuramiyorum ama burst guzel ve CP sikintisi yok ayrica sub kadar boktan diil pve'de hatta combatla yarisir her gun 50 kaat respec kasmiim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 rogue olarak 2vs2 de patlamak mı lolzor. ben shaman olarak napiim. rogue lar bile ağlıyorsa peheey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 nileppezdel said: Gidin dotanızı başka yerde konuşun lan, anlamıyorum bişey :( wow bu cahil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 cheat death forever go subt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Shadowstep olmadan pvp yaparsam kendimi eksik hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Fark etmaz gidin online oyunlarınız kendi topiklerinde konuşun. Bu topak hepimizin, herpimizin anlicağı dilden konuşun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 abi geçen gidiyorum, çıktııııııım, head shot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Sir Clexcier said: Shadowstep olmadan pvp yaparsam kendimi eksik hissediyorum ben anca blinkcileri stuna sokmak icin kullaniyorum blink CD dolana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 abi aglamıyoru(m)z göz var nizam var bak 5v5 karambol olur cc ye pek gelmezsin muti gider RPM yaparsın 3v3 pri vardır CC den cıkarır seni muti gider 2v2 de kafasına sçtıgımın surv hunterları restokin droodları hamstring spamlıyan warriorları geliyo o yuzden 2v2 için shs ftw he ama 3v3 oynıyan bi rogue var bizim serverda s2 birincisi merciless gladiator herif ama muti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 nileppezdel said: Fark etmaz gidin online oyunlarınız kendi topiklerinde konuşun. Bu topak hepimizin, herpimizin anlicağı dilden konuşun :( intikam gecesi geldi ! forumdan dişlanan wowcularin gecesidir bu gece asfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yok be dagılın hadi wow muhabbeti yok gececiyim ama yatıcam ben biraz sonra süfer kitabım var onu okuyup yatarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar