Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sadfas iyiymiş. bende burdakinin bazen uyuyakaldığını düşünüyorum sabah ezanını okurken. Allahü ekber allahü ekber diye başlıyor sonrasında gelen 1 dk'lık sessizlik. hani görende 8 oktav çıkacak ona hazırlanıyor falan zanneder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 lost izliyom be hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ohoo bitmedimi hala. sonunu sölerim bak dfsaddfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sağlığınızın değerini bilin lan.bakın bu saatte daha özlü söz bulamazsınız hele garbıçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 geçmiş olsun hayırdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bende izliyorum şu an 3 4 bölüm combo yaptım art arda zira kraloyun sıkıyor bi yerden sora araba falan parketmece oynadım bi süre sadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 4 defa kustum, mide bulantısı, kusma isteği, kusamamak, uyuyamamak dolayısıyle.biraz sonra bu halde gidip öss denemesine girmek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 zehirlenmiş olabilir misin acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 olabilir, olmaz diye bişey yok safksadfk ooh gün aydınlandı daalın artık sdafds sınavda yaklaşıyo wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 kasma la öss denemesi bu ayrıca her hafta yapılan bi meret değilmi bu arkadaşta bukadar öldürüyordu kendini "OLUM DENEME VAR LAN ROFL OMfG!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sınıf değişimi falan olcak 1 2 ay kadar sonra sabitlenicek 3 tane falan sınav var sanırım bi taneside az sonra gireceğim işte safsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ekliyim ayrıca hiç öyle kasan biri değilim abi 3 sene boyunca tek ders dinlemeyip tek sınav sallamayarak iyi mi ettim bilmiyorum artık eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 boşver boşver ben sınavsız geçiş yaptım kabak gibi oldu kasem millet ÖSS diye yardırıyor resmen beni görsen bide :D işin şakası bi yana ben meslek lisesiydim ve aynı meslekten 2 yıllık üni.'ye geçiş hakkım vardı oyüzden sen bana bakma :D ama psikopata dönmemek lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 AHAHAHA HALÜSİNASYON GÖRÜYORUM SANIRIM SADFSADKSADK çok zevkli lan kasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bide sınıf deişcek demişinde salla abi aynı eğitimi görmicekmisiniz sonuçta nolcak yani gerizekalılar sınıfında olsan:D hem daha kolay anlaşılır orda anlatılan ders. bide şöle bişey var, ben mesela LGS döneminde özel bi çaba göstermeden A sınıfına geçmiştim sonraki denemelerde de A sınıfının hep sonuncusu oluodum asdkfja o da bi dezavantajı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Heyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 lan sirenler çalıyo burda. noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 haberin yok mu??? yönetime el koydu ordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 fede said: lan sirenler çalıyo burda. noluyo lan :/ savaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bu gece bunu anladimki uçkurun için dota oynamamazlik yapmican Dota > uçkur asfdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bir iyi sabahlar daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ne kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HHC Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sabah mı oldu:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 damaldaım da gidiyorum ben hadi byez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bir damlalık canın var mulgear. nedemek istediğim konusunda hiçbi fikrim yok lölz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar