Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu sıralar amma çoğaldı ya bu tür oyunlar bi tane daha işte online manajerlik aynı diğerlerinde olduğu gibi insanlar arası iletişim filan var takımınızı seçip başlıyosunuz yönetmeye ligler ayrılmış türkiye ingiltere filan gibi adreside: ahanda bu

Edit: bişeyler daha ekliyim dedim oyunun detayları iyi yani sadece taktik kurup saldırın aslanlarım demiyosunuz aynı cmde fm de ve diğerlerinde olduğu gibi oyuncu özellikleri filan var maçlarınıza çok kişi gelirse yani tarftarınız ne kadar çoksa doğal olarak daha fazla bilet, forma gibi extralardan para kazanıyosunuz filan güzel bişeye benziyo

[ Mesaj 05 March 2007, Monday - 19:57 tarihinde, Mille tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ya ben başlangıç bölümünden az önce kayıt yaptırdım da, faq falan hep almanca oluyor. Neden öyle?

Yani yardım bölümüne girin bilgi, için diyo ya yanda, giriyorum almanca. İngilizce olsa gene iyi de kötü ya almanca..
Mesaj tarihi:
Evet. Türkçe olarak başvuru yaptım. Sonra baktım yanda küçük kutuda işte oyunu öğrenmek için "bilmemne" bölümüne, oyunculardan yardımlar için de foruma bakabilirsiniz diyodu. O adını şu anda hatırlayamadığım ama faq görevi yapan yere tıklayınca karşıma çıkan oyun rehberi almancaydı. Dil değiştirme yeri varsa da almanca olduğundan anlamadım. Yoksa başta dili tabii ki ayarladım.
Mesaj tarihi:
Bende başladım. 6/135 demiş eşek sıpaları :D
Bir bilen yok mudur ilk başta neleri yaparsak iyi olur? Mesela stadyumun konforunu 5 yıldızlı yapayım mı? Ya da işe bir eleman alayım mı vb?
Mesaj tarihi:
Oyunculara ve antremanlara ağırlık verin sonradan statla filan uğraşırsınız taraftar gelmedikten sonra bütün tribünlerin 1907 gibi olmuş ne yazar yani :)
Mesaj tarihi:
Ya gerçek zamanlı olması bence iyi olmamış. Yani maç için bi hafta beklemek kötü, az zaman geçirebileceğiz. Ayrıca maç 90 dakka sürüyor ve yazılarla anlatılıyor. Sadece highlightlar anlatılıyor. Mesela 7. dakkada gol attım demin, 10 dakka oldu daha yeni yazı çıkmadı. Sadece highlightlar olsa cm sistemi gibi hızlı geçse daha iyi oluruş. 90 dakka başında oturulmaz, ha evde hastayım başında oturacak zamanım var ama maçlar da ülkemiz için çok absürd saatlerde oluyor.

Ayrıca sağ kanat demiyor rechte kanat diyor :)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bende oynuyorum baya aktif olarak.
* ligdeyim
* takim adi yazmıstımdır yukarı galiba.
bide*ligde takim var elimde cok az bakiyorum isteyen varsa veririm hatta
Mesaj tarihi:
GED oyunla ilgili son bilgileri aldın mı, lig yükselme filan. Birde yeni sezon başladıktan sonra, pasif takımları en alt liglere yollayıp, lig sıralaması yüksek olanları sırayla boşalan yerlere yerleştirecekler sanırım, fakat bu konuda kesin bir bilgi verilmedi.
Mesaj tarihi:
tamam bakıorum hehe
forumada geldim zaten
buarada ben stadi 750 bin verip buyuttum
konfor 1 de olcak buyuk ihtimal param yetmicek play offa gidersem ne kadar bilet fiyati vermek lazim acaba

[ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 22:42 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...